2777
2789
عنوان

جای جوش و درمان پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 26471 بازدید | 73 پست
آها ممنون انشاالله به نتیجه ای میخوایید برسید

خیلی ممنونم عزیزم‌انشالله 

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن

من تو این قضیه خیلییی کارا انجام دادم اول راکوتان (نورم اسکین)خوردم به مدت دو ماه یک روز در میون بعد جوشام خیلی خوب شد فقط بعضی وقتا جوشای ریز میزنم بعد آزمایش کبد دادم که خدارو شکر خوب بود و دوباره هفته ای چند بار راکوتان خوردم در حین این فرایند اولش به مدت ده روز آزیتروسپت خوردم تا اوایل درمان جوشا بیرون نریزن و یه محلول موضعی (کلیندامایسین فسفات)هم روزی دوبار به صورتم زدم و خیلی خوب شد پوستم در آخر اگه نتونستی جای جوشا رو از بین ببری یا برو لیزر یا یه محلول موضعی از دکتر بگیر و اصلا به جوشات دست نزن چون آلودگی پخش میشه🙂✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فرورفتگی داشتم که با سابسیژن خوب شد یک جلسه  لک دارم اللن خیلی کمتر شده با این یه جلسه دیگه خو ...

من فرورفتگی ندارم لک جدید هم هست میخواستم پریود نشم ال دی خوردم ولی بد خوردم اصولی نخوردم

فکر کنم هورمونام بهم ریخت افتضاااح جوش زدم الان درگیر لکشونم🥲

اسکار برآمده : ترمیم کننده

اسکار فرورفته : ترتینوئین و رتینول و الفاهیدروکسی اسید

لکه ی قهوه ای جای جوش : سالیسیلیک اسید و ویتامین سی

لکه ی قرمز جای جوش : آزلائیک اسید

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا! 😂 💍 N 💍

من فرورفتگی ندارم لک جدید هم هست میخواستم پریود نشم ال دی خوردم ولی بد خوردم اصولی نخوردم فکر کنم ه ...

اول حتمن باید جوشاتو درمان کنی نورواسکین خیلی خوبه هفته ای ۳ بار بخوری بعد اونو درمان کردی اگه لک سطحی داری برو میکرو کن co2 عمیقه 

مشاور تحصیلی ، برنامه ریز درسی ساعتی و مبحثی در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی و آزمون‌گرفتن ، با کمترین قیمت برنامه یک هفته ۵۰ تومن
من تو این قضیه خیلییی کارا انجام دادم اول راکوتان (نورم اسکین)خوردم به مدت دو ماه یک روز در میون بعد ...

من مرض ترکوندن جوش دارم

چون هیچ ضدجوشی خشک نمیکنه هرجی خریدم الکی بود و جوشم شدیدا روی اعصابمه هرچی لک دارم مال همین ترکوندنه

من تو این قضیه خیلییی کارا انجام دادم اول راکوتان (نورم اسکین)خوردم به مدت دو ماه یک روز در میون بعد ...

در ضمن از ماسک هایی که توی سایت ها مینویسن ترجیحا استفاده نکن (مثلا ماسک عسل و دارچین ) چون اکثرا داخلشون رنگدانه دارن و باعث تیرگی پوست میشن.بهترین ماسک که چند تا دکتر بهم گفتن ضرر نداره ماساژ یخ و ماسک خیاره

دو بار لیزر سی او تو کردم، همه متوحهن بهتر شده، ولی بازم باید برم عمق فرو رفتگیا کم کم بیاد بالا هنو ...

منم‌همیتجوریم 

چند میگره جلسه ای 

اینبار رفتی بگو همزمان پی آر پی ام برات بزنه 

من فرورفتگی ندارم لک جدید هم هست میخواستم پریود نشم ال دی خوردم ولی بد خوردم اصولی نخوردم فکر کنم ه ...

خب اول باید هورمونهای بدنت رو تنظیم کنی 

ال دی خودش باعث لک میشه

برای خودت روتین پوستی داشته باش 

حداقل شستشو مناسب و ضد آفتاب و اینا 

من با روتین پوستی که مداوم رعایت کردم و خوردن آب قلم ناشتا پوستم از لولو به هلو تبدیل شد یه روزایی خودم از خودم وحشت میکردم تو آینه الان اصلا کرم پودر اینا نمی‌زنم

2790
2778
2791
2779
2792