من تو این قضیه خیلییی کارا انجام دادم اول راکوتان (نورم اسکین)خوردم به مدت دو ماه یک روز در میون بعد جوشام خیلی خوب شد فقط بعضی وقتا جوشای ریز میزنم بعد آزمایش کبد دادم که خدارو شکر خوب بود و دوباره هفته ای چند بار راکوتان خوردم در حین این فرایند اولش به مدت ده روز آزیتروسپت خوردم تا اوایل درمان جوشا بیرون نریزن و یه محلول موضعی (کلیندامایسین فسفات)هم روزی دوبار به صورتم زدم و خیلی خوب شد پوستم در آخر اگه نتونستی جای جوشا رو از بین ببری یا برو لیزر یا یه محلول موضعی از دکتر بگیر و اصلا به جوشات دست نزن چون آلودگی پخش میشه🙂✨
من تو این قضیه خیلییی کارا انجام دادم اول راکوتان (نورم اسکین)خوردم به مدت دو ماه یک روز در میون بعد ...
در ضمن از ماسک هایی که توی سایت ها مینویسن ترجیحا استفاده نکن (مثلا ماسک عسل و دارچین ) چون اکثرا داخلشون رنگدانه دارن و باعث تیرگی پوست میشن.بهترین ماسک که چند تا دکتر بهم گفتن ضرر نداره ماساژ یخ و ماسک خیاره
من با روتین پوستی که مداوم رعایت کردم و خوردن آب قلم ناشتا پوستم از لولو به هلو تبدیل شد یه روزایی خودم از خودم وحشت میکردم تو آینه الان اصلا کرم پودر اینا نمیزنم