2777
2789
عنوان

خسته ام

48 بازدید | 8 پست

یه بغض توگلومه بعضی وقتا میشه اشک ولی لامصب تموم نمیشه

خسته ام ،دلتنگم،غمگینم

بردیدم هیچکس به جز خود آدم نمیتونه متوجه عمق دردوغصه بشه.

بلاتکلیفم ازآینده ای که نمیدونم چی به سرم میاد .

ازبی پولی حالم بهم میخوره تایه خورده میخوام با بچه هام شادباشم یه مشکل به خدا زندگی نکردم .

من تو دلم فریاد میزنموخداروصدامیزنم اما هرروز خسته ترازدیروزمم.

حال زندگیم خرابه نمیدونم چیکارکنم ترس لغزش شوهرم به سمت مواد بی پولی که من ندیدم جایی به این شدت که هرروزت بدبخترازدیروزتی .

شرمندگی به خاطر گناه نکرده وبه جرم بی پولی جلوبچه ات .

خداا کجااااایییییئی

عزیزم صبور باش هر کس مشکلاتی داره کلا ادمی وجود نداره مشکلات نداشته باشه باید فکری کنی از این وضعیت ...

پونزده سال صبر به نظرت کافی نیست میخوام برم بچه ام کوچیکه حالم خرابه به خداقسم هرروز بافکربیدارمیشم شب بابغض میخوابم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پونزده سال صبر به نظرت کافی نیست میخوام برم بچه ام کوچیکه حالم خرابه به خداقسم هرروز بافکربیدارمیشم ...

دنبال راه حل بگردید کمتر اذیت بشید مشکلتون شوهرتونه؟

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲

دنبال راه حل بگردید کمتر اذیت بشید مشکلتون شوهرتونه؟

پونزده سال منه احمق متوجه اعتیادش نشدم الان یه ساله ترک کرده ولی من داغون شدم بعدفهمیدنش درامدش کمه من باماهی نزدیک هشت تومن دارم زندگی که نه زنده مانی میکنم بچه هام هرروزیه چیزمیخوان اینم میگه همینه حقوق خسته شدم به خداگناهم نمیدونم چیه به این روزافتادم

پونزده سال منه احمق متوجه اعتیادش نشدم الان یه ساله ترک کرده ولی من داغون شدم بعدفهمیدنش درامدش کمه ...

اگه جدا بشی وضعیت مالیت بهتر میشه؟ خودت نمی تونی بری سر کار  شاید مشکل مالی حل بشه بقیه مشکلات هم حل بشه الان زندگی برای همه سخته گرونی شدا

خدایا ما رو نجات بده🤲🤲