2777
2789
عنوان

دوس دارم بمیرم

155 بازدید | 20 پست

یه ساله از همه خوشیام زدم

یه ساله به بچم سخت گذروندم براش درست وقت نذاشتم ی ساله ارامش نداشتن استراحت و خوشی نداشتم 

تهش نباید اینجوری میشد

اونا که به خونم تشنه ان دارن میرسن به ارزوشون

خدایا این حق من نبود 

نمیبخشم اونایی رو که این روزا فقط اشکمو درمیارن

دارم کم میارم

دارم میبازم

خدایا تو بگو چیکار کنم 😭

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱

به مو میرسه اما پاره نمیشه توکل کن گلم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الحق که اسمت برازندته😭 کاش بودی تو بغلت گریه میکردم غریبه اشنا

بیا بغلم عزیزدلم 🫂

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

گریه خوبه از سمت خداست عزیزم و آرومت میکنه منم امروز خیلی دلم کم آورده و واسه خانومای سایت گریه کردم.آروم باش گل نازم

گریه خوبه از سمت خداست عزیزم و آرومت میکنه منم امروز خیلی دلم کم آورده و واسه خانومای سایت گریه کردم ...

گریه خوبه ناامیدی بده 

دارم امیدمو از دست میدم

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
تو که فرشته مهربونی بگو چیکار کنم  دارم بد میبازم😭

نمیبازی عزیزم.تا خدارو داری و بهش اعتماد کردی نمیذاره که ببازی.فقط خدا خیلی عاشقته و میخواد با سختی بسنجه ببینه توهم عاشقش هستی و بهش اعتماد داری،اونوقت زندگیتو گلستون میکنه گل نازم

گریه خوبه ناامیدی بده  دارم امیدمو از دست میدم

امید تنها چیزیه که ما آدما داریم برای ادامه دادن و رسیدن‌.نذار شیطون گولت بزنه و با ارزشترین دارائیتو بگیره،به خدای مهربون اعتماد کن گلم

نمیبازی عزیزم.تا خدارو داری و بهش اعتماد کردی نمیذاره که ببازی.فقط خدا خیلی عاشقته و میخواد با سختی ...

مطمئنم داری از زبون خدا حرف میزنی

وگرنه تو این سایت که همه با ی" به ما چه" از کنار درد و غمت میگذرن 

شنیدن این حرفا غیرقابل باوره

تو که انقد مهربونی به خدا بگو خیلی نشستن منتظر ،شکست خوردنمو ببینن ،ی دنیا جلوم وایسادن نرسم به اونی که ی ساله جونمو براش گذاشتن 

بخدا بگو خارم نکن حقیزم نکن دشمن شادم نکن کمکم کن

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
امید تنها چیزیه که ما آدما داریم برای ادامه دادن و رسیدن‌.نذار شیطون گولت بزنه و با ارزشترین دارائیت ...

مرسی که تو این لحظه شدی ناجی من 

مرسی که با حرفات دوباره امیدو به قلبم برگردوندی

خیلی دعات میکنم خیلی زیاد

ما هیچ الهی؛ همه تو!🌱
مطمئنم داری از زبون خدا حرف میزنی وگرنه تو این سایت که همه با ی" به ما چه" از کنار درد و غمت میگذرن ...

باز تو چشمام اشک جمع شد چشم دعات میکنم گلم اما به خدا اعتماد کن تنهات نمیذاره،هرگز نمیذاره کسی بهت آسیبب بزنه،هرگز نمیذاره زمین بخوری تا کسی بهت بخنده،خدا با عشق تورو آفریده و ازت مراقبت میکنه شک نکن که واسه رسیدن به کمال و رشدت چالش میذاره جلوی پات اما هرگز تنهات نمیذاره و چالش هاتو حل میکنه بهش اعتماد کن چشماتو ببند و دستتو بذار توی دستای مهربونش و باخیال راحت زندگی کن و غصه ی روزی که هنوز نیومده رو نخور🫂

مرسی که تو این لحظه شدی ناجی من  مرسی که با حرفات دوباره امیدو به قلبم برگردوندی خیلی دعات می ...

فدای تو بشم گل نازم خوشحالم که خوبی عزیزدلم