2777
2789

عزت نفس یعنی احساس ارزشمندی احساس آدم‌لایقی بودن ومهم بودن

اعتمادبه نفس یعنی  باورداشتن خود به توانایی های خوداعتمادداشتن

عزت نفس ریشش توکودکیه تو 2,3سالگیه بچه شکل میگیره وبعداون ممکنه عزت نفسش بکشنه یاتقویت شه 

عزت نفس یعنی احساس ارزشمندی احساس آدم‌لایقی بودن ومهم بودن اعتمادبه نفس یعنی  باورداشتن خود به ...

خب چکار میشه کرد بچه سه ساله عزت نفسش تقویت بشه؟؟؟؟

مثلا بعضیا انقد ریلکس حرف میزنن عزت نفس دارن؟؟؟؟؟

ممنون

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب چکار میشه کرد بچه سه ساله عزت نفسش تقویت بشه؟؟؟؟ مثلا بعضیا انقد ریلکس حرف میزنن عزت نفس دارن؟؟؟ ...

محبت کردن بهش سپردن یکاری بهش بچه ببینه دوسش دارن احساس ارزشمندی میکنه ازش تعریف کنی هم احساس ارزشمندی میکنه عزت نفسش تقویت میشه من خودم عزت نفسم زیاده آدمایی که عزت نفسشون زیاده خودشون روکوچیک نمیکنن خیلی فداکاری نمیکنن ارزش خودشون رومیدونن خودشون رودوست دارن وکمترازکسی چیزی میخوان‌چون عزت نفس دارن

به طورمثال وقتی احتمال زیادمیدن‌فلان چیزروازطرف بخوان بهشون نمیدن پس بهش نمیگن فلان وسیله‌روبه من بده خودشون برمیدارن

باید همیشه از خودت دفاع کنی واسه خودت ارزش قائل شی اجازه ندی کسی بهت بی احترامی کنه کارای بیهوده که ...

والا از نظر خودم عزت نفسم صده 😂

اما بایکی تو نی نی سایت دعوام شد گفت تو عزت نفس نداری 

دیگه برام شد سوال که عزت نفس چیه که ندارم 

اما غلط کرده باتعریف شما عزت نفسم هزاره🥰