بابقیه منظورم جنس مخالف گرفنید چی بوده منطورم چیززشت نیستا مثلا کنار هم یاتوخونه رو تخت حالت معمولی اینا بعد چطوراعتمادکردید؟مثلا بهش گفتید خذف کنه یا ن یکی ار دوستام میگه چندسال پیش بایکی عکس داشته خیلی معمولی بوده کنار هم ولی توخونه بوده میگه نکنه حذفش نکرده باشه طرف خواستم اینجا بپسرم برام سوال شد اخه چرا میندازین وقتی اعنمادندارین ولی دیگه عین قبل نیست همه عکس خودشونو راحت میزارن ولی این دوستم خانوادش خیلی مقید هستن چتدین سال ۴سال ازش میگذره حتی بیشتر میگفته افتاده تویادش ولی میگه به طرفش گفته حذف کن و جلوش حذف کردع فقط میترسه تو رم مونده باشه یا تو سطل اشغالش اونم بعد چندسال پاک نکرده باشه البته تاالان ک خبری ازش اصلا اصلا نداشته هیچکدومشون ارتباطی باهم ندارن شماهاچیا داشتین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چراااخه ن بابا این دوستم توخونه طرف بوده باهم تازه من میشناسمش میگه هیچی نکردیم سرد بود رفتیم خونه ولی میگفت نکنه گسی ببینه فک کنه کاری کردن بعد فک کنم رو تختش ی عکس معمولی گرفتن تازه اونم با فاصله از پسره اصلا میگه فقط روسری نداشته اونم میگه یادم نیست شایدم داشتم ولی رو تخت دراز کشیده نیم متر اونورشم فک کنم پسره بوده عکس دوتایی گرفتن
من گرفتم با دونفر یکیش با گوشی اون بود یکیش با گوشی من اونی که با گوشی طرف گرفتمو نمیدونم د ...
تو کجابودین خب؟اره یشریا میگن اصلا عکس نفرستید حتی با حجاب و چون باهوش مصنوعی فلان میکنن درسته ولی الان دیگه همه پروفایلشونو استوری کلی عکس میزارن اگه بخکان اینارو برمیدارن بنطرم مثل قبل نیست نمیدونم منطور اینا چیه ولی درستم میگن ولی زمونه تغییرکرده اونموقع ک هیچکی عکس نمیزاشت نیس دیگه اکثرا روزی ۱۰۰تاعکس میزارن از خودشون