2777
2789
عنوان

نذر نمک، اولین شب ماه رمضان

465 بازدید | 11 پست

خانما چجوریه؟

باید نمک داشته باشیم اول؟ چون الان ندارم 

بعد اینکه نمکا رو کِی باید پخش کنم؟؟ روز آخر ماه رمضون حتما باید پخش کنم؟؟ یعنی عید فطر؟؟ 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو! 

الان۵بسته نمک جدا بزار بعد اخر ماه رمضون اگر خاجت گرفتی پخشش کن

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان۵بسته نمک جدا بزار بعد اخر ماه رمضون اگر خاجت گرفتی پخشش کن

امضات💚🤲🏻

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امضات💚🤲🏻

ممنونم عزیزم منم برای شما دعا کردم

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
خب الان نمک ندارم چ کنم

من گفتم فردا این کارو کنم 

یعنی شب اول رمضان با روز اول رمضان فرق داره؟

خب الان نمک ندارم چ کنم

منم ندارم ولی خب نیت کردم ب حاجتم رسیدم پخش کنم :( دیگه نمیدونم درسته یا ن انشالله ب حق حضرت فاطمه حاجت روا شیم هممون :) 

برای روح مادرم صلوات بفرس ممنونم 🖤

منم ندارم ولی خب نیت کردم ب حاجتم رسیدم پخش کنم :( دیگه نمیدونم درسته یا ن انشالله ب حق حضرت فاطمه ح ...

عزیزم نمکا رو کی باید پخش کرد؟؟

عید فطر؟؟ 

حرفات اعتبارشو از دست میده وقتی با رفتارات هماهنگی نداره، حالا هی بشین قصه بگو!