2777
2789
عزیزم ازدواج خیلی خوبه ب شرطی ک آگاهانه و تو سن مناسب انجام بشه.... ازدواج درست فقط و فقط با رفت و ...

درست میگین باید بشناسم اینارو 

حالا طرف اگه پنهان کرد بد بودنشو و ورژن خوب خودشو نشون داد چی کنم؟ ببرم پیش روانشناس قبل رسمی کردن چیزیی

نه من در کنار پدرو‌مادرم‌زندگی کردم ک حمایتگرم بودن و تو این دوسال کوچیکترین اذیتی نشدم از بابت خانو ...

برات آرزوی خوشبختی میکنم.

قطعا خوش شانس بودی که پدر و مادر حمایتگر داشتی 

امیدوارم این خوش شانسی همیشه کنارت باشه عزیزم🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله همیشه خوشخبت باشی چقدر خوشحال میشم میبینم تو این این وضعیت ی خانم خوشبخت شده

عزیزدلمی 

انشااالله شمام خوشبخت ترین باشین با کسی ک دوسش دارین و لایقتون هست

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
برات آرزوی خوشبختی میکنم. قطعا خوش شانس بودی که پدر و مادر حمایتگر داشتی  امیدوارم این خوش شا ...

عزیزم زنده باشی

انشااللخ خدا ب عمرم زندگیتون برکت و‌خوشبختی بده

من عاشق همسرم و‌زندگیم هستم (خدایاشکرت)🩷🌈
درست میگین باید بشناسم اینارو  حالا طرف اگه پنهان کرد بد بودنشو و ورژن خوب خودشو نشون داد چی ک ...

مشاوره ک حتمن برو ... چون یه سری تست میگیرن مطمئنا کمکت میکنه...

منظور از رفت و آمد این بود ک خانواد.ی رفت و آمد کنید...

بعدشم تو هر خونه ای برا اولین بار قدم بزاری خیلی چیزا میفهمی...

ای کاش منم یه بار رفته بودم و الان تو این چاه نبودم...

پدرمادر پسر خیییییلی مهمن...خیلی ها...

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[QUOTE=331561601]کسی ک الان باهاشم خیلیم پی ازدواجمونه کلا ازدواجیه  مادر غرغرویی داره ک کلا هم ...

رفت و امد نکرده کلی چیزای قشنگ درمورد خانوادش بهم گفته😂رفت و امد کنم چی قراره ببینم اینم شانس منه هرکی سمتم اومد پی ازدواج نبود این یکی ک ازدواجیه خانوادش این شکلن 

برا شماعم بهترین کار اگر شرایطش باشه رفتن از شهریه ک خانواده ی این شوهرت هستن چون درنهایت هرچقدرم بشینیم باهاشون حرف بزنیم و روانشناس ببریم اینا خانوادشونن باز نمیتونن ازشون کامل بکنن متاسفانه و چقدر بی فکرن خانوادش چون نه فق زندگی دختر مردم بلکه زندگی پسرشونم دارن خراب میکنن جااینکه پادرمیونی کنن برا حل مشکلات 

من خودم به همسر ایندم شرطم اینه ک شهر جدایی از فک و فامیل زندگی کنیم

مشاوره ک حتمن برو ... چون یه سری تست میگیرن مطمئنا کمکت میکنه... منظور از رفت و آمد این بود ک خانوا ...

شما هم از زندگیتون ناراضی هستین؟ من خیلی خسته شدم 

نمیدونم چیکار کنم

مشاوره ک حتمن برو ... چون یه سری تست میگیرن مطمئنا کمکت میکنه... منظور از رفت و آمد این بود ک خانوا ...

از خیلیا شنیدم پدر و مادر خیلی مهمن حتما حتما اویزه گوشم میکنم مرسی از حرفاتون و درستم میگین رفتن بینشون خیلی چیزارو میندازه بیرون

الهی دلم برا خودتون گرفت

رفت و امد نکرده کلی چیزای قشنگ درمورد خانوادش بهم گفته😂رفت و امد کنم چی قراره ببینم اینم شانس منه ه ...

شغلش طوریه ک نمیتونه بکنه از شهرمون ...از اونطرف تک فرزنده...

شاید گزینه ت خوب باشه ... وقتی آگاهانه پیش بری مطمئنا تصمیم درست میتونی بگیری...

تو شهر غریب دختر خوب سخته...مخصوصا وقتی بچه بیاد وسط...

خانواده شوهر من اصلا این چیزا حالیشون نیست دوبار با پدرش درد و دل کردم آخردفعه برعلیه خودم بود...شوهرمو تحریک میکرد....

من ک ازشون نمیگذرم...

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اینکه جدا شین یانشین هیچکسی جز خودتون نمیتونین تصمیم بگیرین

الان بگم بمون و بساز من زندگی خودم میکنم واین شمایی که با مردی باید زندگی کنی که الان باهاش مشکل داری

یا بگم بیخیال برو جدا شو باز من زندگی خودم میکنم این تویی که به مشکلات بعد طلاق بر خواهی خورد

پس من ادامه این زندگیتو خوبیاشو میگم و خوبیای طلاقتم میگم و همچنین بدی های ادامه دادن زندگیت و بدی طلاق رو هم میگم خودت بشین ببین کدوم تحملش برات اسونتره تو پیام بعدی میگم

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
شما هم از زندگیتون ناراضی هستین؟ من خیلی خسته شدم  نمیدونم چیکار کنم

ب شدت....حیف ک نمیتونم جداشم....

خیلی رو مخ میره...فحاشی میکنه...کتک کاری میکنه... دروغگو...پنهان کار...

باورت میشه شب ک ساعت ۷ میاد خونه تا ساعت ۱۰ ک میخابه یه کلمه هم باهام حرف نمیزنه؟؟؟!!!

حالم ازش بهم میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از خیلیا شنیدم پدر و مادر خیلی مهمن حتما حتما اویزه گوشم میکنم مرسی از حرفاتون و درستم میگین رفتن بی ...

خواهش میکنم گلی... 

انشاا... یه ازدواج خوب در انتظارت باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینکه جدا شین یانشین هیچکسی جز خودتون نمیتونین تصمیم بگیرین الان بگم بمون و بساز من زندگی خودم میکن ...

روک مینویسم بابتش پیشاپیش عذر میخوام

ببینین الان خوبی ادامه این زندگی رو میگم

شما باید صبوری کنی هر کاری کرد چشم پوشی کنی و عملا بسوزی بسازی

البته خودت میگی همه جور تحمل کردم کنار اومدم با اخلاقای همسرم که این یعنی شما سوختن ساختن به امید اینکه شاید درست بشه رو سپری کردی ولیگویا درست نشده

بدی ادامه دادن این زندگیتم اینه که معلوم نیست تا کی باید همچین فردی رو باهاش زندگی کنی و نمیدونم تا کی صبوری بتونی کنی و خدایی نکرده بیراهه نری به هر حال جون هستین و نیازهایی دارین. و در تامین هر نیازیدر بهترین شکل اگر محبت و عاطفه چاشنیش نباشه اون رفع نیاز چندان دلنشین نمیاد.

اما بدی های طلاق

قبل طلاق باید اینارو فکر کنی بهش و جواب قاطع بهشونپید کنی

الان فرض کن جدا شدی ایا مهریه بهت میده چیزی داره بده؟

ایا خانوادت پشتت هستن پشتت در میان یا خونه شوهرت بهشته در مقابل خونه پدر مادرت

جدا شدی ایا خون امنی داری اونجا بمونی زندگی کنی که میشه همون خونه پدر مادرت یا بهنامت خونه چیزی زده یا مهریت میده میری اجازه میکنی خلاصه یک سرپناه بعد جداییت خواهی داشت؟ که امنیتت رو تامین کنه؟ امنیت خیلی مهمه

بعد باید درامد یا پول داشته باشی که خرج خودت و بچتو بتونی در بیاری ازش ایا داری؟

بعد سن حساسی داری در اوج نیازهات عاطفی محبتی توجه جنسی الی اخر بعد جدایی ایا توان تحمل با این نیازهاتو داری؟نباید سرکوب کنی و نباید به بیراهه بری ایا توان کنترل نیازهاتو داری بخصوص نیاز جنسی؟ اینا خیلی مهمه

بعد  باید خودتو در صورت جدایی در برابر حرف مردم نگاهای مردم مقاوم کنی و با نگاهاشون حرفشون ناراحت نشی و زود رنج نشی

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
ب شدت....حیف ک نمیتونم جداشم.... خیلی رو مخ میره...فحاشی میکنه...کتک کاری میکنه... دروغگو...پنهان ک ...

خدا بهت توانایی و صبر بده عزیزم😞خیلی سخته خیلی 

درکت میکنم