کلوچع مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 784 عنوان شوهرم زن گرفت 467 بازدید | 21 پست خدایی یکی ج بده باید ی عنوان مثل این میزدم تا بیایدآیا با کاشت ناخن میشه رف مشهد وداخل حرمناخنم وقت ترمیم هست ۲۷ میریم مشهد ترمیم کنم یا ریمو لطفا ج بدید 🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐 1402/12/21 | 23:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8905 ناخن دارین غسل هاتون صحیح نیست ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
مامانی_جان عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 5642 اگر به این چیزا اعتقاد داری کلا دیگه کاشت انجام نده چون میگن ایراد شرعی داره غسل به گردنتهاگه اعتقاد نداری که هیچ
آرش_تهرانی عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 1335 خیر نمیشه ⚠️⛔لطفا به هیچوجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏 ................ گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه میکنم ................. او قند روزهای تلخ من است❤
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 10900 از لحاظ شرعی خب خودت میدونی دیگه احتمالا عزیزم .اونجا ندیدم گیر بدن ولی خب اطرافم ضریح کسایی که غسل واجب به گردنشونه نباید برنقصدم خدای نکرده بی احترامی به کسی نبودا. فقط حکمش را گفتم. الهی به امید خودت...
کلوچع مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 784 خب بزن اونجا اگه بهت گیر دادن با دستکش برو با گیر دادن نهمنظور گناه نباشه ? 🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐
کلوچع مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 784 از لحاظ شرعی خب خودت میدونی دیگه احتمالا عزیزم . اونجا ندیدم گیر بدن ولی خب اطرافم ضریح کسایی که غس ... منم واسه همین میپرسم میگم نکنه گناه باشه برم داخل حرمپس ریمو کنمعزیزم اینم اطلاع داری من کم پیش میاد غسل بگیرمالان کلی غسل ب گردنمه چکار کنم کامل پاک بشم 🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐
بانوی_عشق عضویت: 1396/01/04 تعداد پست: 10900 با گیر دادن نه منظور گناه نباشه ? الهی من بگردم دور این قلب پاکتمیخوای دقیق ترش رو بدونی زنگ بزنی ۰۹۶۴۰ رایگان بپرس الهی به امید خودت...
کلوچع مدیر استارتر عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 784 الهی من بگردم دور این قلب پاکت میخوای دقیق ترش رو بدونی زنگ بزنی ۰۹۶۴۰ رایگان بپرس فدات مهربونمممنون زنگ میزنم عزیز 🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐