2777
2789
عنوان

ترس از رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 26 پست
خب من نمیدونم دارم یا نه الان زنان باید برم روانشناس باید برم چیکار کنم؟ خب اکثر دکتر زنانا نوشته ت ...

اره کمک میکنه ولی اگه واژینیسموس باشه روانشناس هم بری خوبه. واژینیسموس منقبض شدن غیر اردای عضلات واژن موقع رابطه س. باعث میشه رابطه شکل نگیره یا دردناک باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره کمک میکنه ولی اگه واژینیسموس باشه روانشناس هم بری خوبه. واژینیسموس منقبض شدن غیر اردای عضلات واژ ...

پس اول برم زنان؟ ربطی به نوع بکارت نداره درد داشتنه؟ من حالم خیلی بده  

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
پس اول برم زنان؟ ربطی به نوع بکارت نداره درد داشتنه؟ من حالم خیلی بده    

نه عزیزم ربطی به بکارت نداره. بکارت هم همون رگ ها و عضله های دیواره واژنه. اره برو زنان یه معاینه بکنن. واژینیسموس هم باشه درمان راحت داره 

نه عزیزم ربطی به بکارت نداره. بکارت هم همون رگ ها و عضله های دیواره واژنه. اره برو زنان یه معاینه بک ...

نزدیکه عیده و تعطیلات منم برا عید میرم یه شهر دیگه اصلا نمیدونم وایسم برگردم برم دکتر یا همونجا دنبال دکتر بگردم   امیدوارم نوبت گیرم بیاد بازم مرسی

به خون خویش میغلتند مشتی بی گناه اینجا🖤
نزدیکه عیده و تعطیلات منم برا عید میرم یه شهر دیگه اصلا نمیدونم وایسم برگردم برم دکتر یا همونجا دنبا ...

سلام عزیزم منم این مساله رو دارم متاسفانه ، اگر راهی پیدا کردین به منم بگین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز