2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

124 بازدید | 15 پست

سلام.خانما من روز 8و9دورم بدون قصد بارداری رابطه محافظت نشده داشتیم....ک وسط دورم ی سری دل دردای شدیددد پریودی ک سرحاملگی دخنرم داشتم بم‌دس داد و سینه هام شرو ب حساس شدن کردن.تااینک 5روز ب موعدم ی بی بی مدیکور زدم مثبت شد درحدهاله صورتی.فرداش رفتم ازمایش دادم منفی شد دوباره بی بی زدم هاله کمرنگگگ زد دیروز دوباره ازمایش دادم ینی سه روز ب موعدم مونده منفی شددرحد یک بود عددش.امروز دوباره بی بی زدم هاله کمرنگ زد هالش پرنگ نمیشه ولی بی بی هام همه هاله میندازه..خب دلیلش چیه اخه...نمیدونم امروز صبم یکی زدم انگارهاله داره یامن توهم میزنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد بتا دادیچند بود؟؟

عزیزم من از چهار روز مونده به موعد زدم ۲۶ زدم بعد نیم ساعت هاله داش ۲۷ زدم یه ربع بعدش ۲۸ دوتا مارک مختلف زدم منفی شد شبش خواب بی بی چک دیدم که مثبته صب شوهرم گفتم مدیکور خرید زدم درجا مثبت شد و هاله واضح انداخت رفتم بتا که شد ۱۲۳ هرچند دکترم میگه کمه باید مجدد تکرارش کنم برام دعا کن دوبرابر شده باشه

عزیزم من از چهار روز مونده به موعد زدم ۲۶ زدم بعد نیم ساعت هاله داش ۲۷ زدم یه ربع بعدش ۲۸ دوتا مارک ...

اخی عزیزم نگران نباش من سر دخترم سه رو ب موعدم مونده ۱۲۰بود تکرار کردم شد ۴۰۰وخورده ای توم خوبه نگران نباش اصلا