2777
2789
عنوان

کسایی که اینترنت مخابرات دارن

130 بازدید | 9 پست

برای شما هم خیلی زود تموم میشه؟ 

من خونه خودم از یه اپراتور دیگه اینترنت دارم و ماهی ۲۰ گیگ میزنم و من و همسرم استفاده میکنیم و فیلم هم دانلود میکنم و هرماه اضافه میاد

به خاطر بارداریم الان  یک ماهه خونه مامانم هستم و جز من کس دیگه اینترنتشونو استفاده نمیکنه، تا الان ۴۰ گیگ تموم شده با اینکه فیلم هم دانلود نکردم.

سرعتشم که خیلی کمه

آخ آره مال ما ام همین شده

فک کردم برا ما مشکل پیدا کرده🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهی صد گیگ دارم خیلی خوبه بیست گیگ همیشه اضافه میارم باطل میشه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بله . این ماه مخصوصا . به ما پیامک داده که ۸۵ درصد بسته رو مصرف کردی یا بیا تمدید کن یا سرعتت رو نصف میکنیم 

مملکت که نیس، درد خونه هست

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

آخ آره مال ما ام همین شده فک کردم برا ما مشکل پیدا کرده🤦🏻‍♀️

معلوم نیست که چیه اینقدر سریع تمام میشه، همش باید شارژ مازاد بزنم، یک ماهه رو هم حذف کردن و باید سه ماهه شارژ کنیم و در این سه ماه،  همون ماه اول سریع تموم میشه.سرعتشم که افتضاحه 

زمان مجردی حس میکردم من زیاد استفاده میکنم

اما الان میبینم خونه خودم با وجود دانلود فیلم هرماه داره ۲۰ گیگ اضافه میاد و سرعتشم بالاتره

بله . این ماه مخصوصا . به ما پیامک داده که ۸۵ درصد بسته رو مصرف کردی یا بیا تمدید کن یا سرعتت رو نصف ...

این ماه واسه من دوبار این پیام اومده،  الانم چون شارژ مازاد نزدم سرعتش داغونه 

اوایل به همسایه هامون شک داشتم که هک کردن ولی الان میبینم اونا همشون وایفا دارن.

مگه یه آدمی که نصف روز سرکاره و بعدشم میاد میخوابه و یه تایمی هم تلویزیون میبینه و زیاد سرگوشی نیست چجوری اینقدر زود نت رو تموم میکنه. 

خونه خودم هرماه اضافه میومد و آخرین روز کلی دانلود میکردم و بازم تموم نمیشد

این ماه واسه من دوبار این پیام اومده،  الانم چون شارژ مازاد نزدم سرعتش داغونه  اوایل به ه ...

دقیقا ما هم همیشه اضافه میومد. آخه مگه میشه ۸۰ گیگ توی یک ماه مصرف کرد؟ ولی این ماه شده ظاهراً 🤦

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

معلوم نیست که چیه اینقدر سریع تمام میشه، همش باید شارژ مازاد بزنم، یک ماهه رو هم حذف کردن و باید سه ...

آره واقعا معلوم نیس چیکار میکنن

منم واقعا شک کرده بودم نکنه هک شدیم

گفتین باز خیالم راحت شد مشکل از ما نیس، والا انقد عذاب وجدان کشیدم که چرا انقد نت مصرف میکنم😂🤦🏻‍♀️

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊