2789
عنوان

دلیلش چیه

34 بازدید | 5 پست

من از بچگی عادت داشتم ناخن میخوردم و الانم دارم ولی کمتر چون خانوادم خیلی تحقیرم کردن تو جمع به همین خاطر همیشه عادت دارم یه اشیایی تو دهنم باشه

مثل در خودکار یا غلط‌گیر یا در مداد اتود د با این کار آرامش خاصی میگیرم واقعا نمیتونم ترکش کنم و دلیلش رو نمیدونم وخیلی از این بابت خودم عذاب میکشم

منم همین بودم

ناخن کاشتم چون طرحش ناز بود دلم نیومد بخورم دیگه الان سه ساله مدام کاشته ناخنم و خب سه ساله ترک کردم ناخن خوردن رو

و اینکه متونی آدامس بخوری ولی نه یدونه ترجیحا سه چهارتا بزار دهنت هم شیرینه هم اینکه چون بزرگه دیگه نمیتونی در خودکار و اینا بخوری 

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم همین بودم ناخن کاشتم چون طرحش ناز بود دلم نیومد بخورم دیگه الان سه ساله مدام کاشته ناخنم و خب س ...

شما با کاشت ناخن بهتر شد وضعتون من اصلا نمیتونم ترک کنم عادتمو این کار آرامش خاصی بهم میده و یه حس خوب داره واسم در حالی که تموم داخل دهنمو زخم کرده حتی لیوان رو که باهاش آب میخوردم رو روی دهنم قرار میدم با هوا😐😂😂

شما با کاشت ناخن بهتر شد وضعتون من اصلا نمیتونم ترک کنم عادتمو این کار آرامش خاصی بهم میده و یه حس خ ...

عزیزم شماهم یکم به خودت بیا اینکار ارادیه کسی مجبورت نمیکنه که

هم کاشت کن خوشگله هم اینکه دستکش بپوش اگه به خاطر استرسه که باید بگم این دنیا اونقدرا هم که بقیه میگن مهم نیست💔

اگر از بلندای آسمان بترسی، نمی‌توانی مالکِ ماه شوی! 🌖✨
عزیزم شماهم یکم به خودت بیا اینکار ارادیه کسی مجبورت نمیکنه که هم کاشت کن خوشگله هم اینکه دستکش بپو ...

راستش بیشتر بخاطر اضطرابه وقتی نمیتونم اعصاب خوردیم رو تخلیه کنم شروع میکنم عذاب دادن خودم