2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش بحالت من اصلا بچه اینجوری ندیدم ن خواهرم ن برادرم بچه هاشون اینجوری نبودن ک انقدرنمیچسبیدن به مم ...

اگه شیر دارین و اذیت نمیشین اشکالی نداره. قدیما میگفتن خوب نیست.  یک متخصصی میگفت تا هر سنی مادر اگه دوست داشت میتونه به بچش شیر بده و ضرری نداره. 

اگه شیر دارین و اذیت نمیشین اشکالی نداره. قدیما میگفتن خوب نیست.  یک متخصصی میگفت تا هر سنی ماد ...

ولی دوست داشتم بارداربشم ک شیردهی ام مانع بارداریم شده اگ پریودمیشدم هم خوب بود الان اونم ننیشم

بچه هات ازشیرگرفتن وابستگیشون کم شد؟ 

اره. ولی معضلی بود اولیو وابسته به شیشه کردم باز یک مدت درگیر شیشه گرفتن 😅😅😅😅دومی راحتتر بود دیگه بهش شیشه ندادم فقط برای خوابیدن سختش بود که تا چن شب اذیت میکرد چون شیر میخورد و می خوابید

اره. ولی معضلی بود اولیو وابسته به شیشه کردم باز یک مدت درگیر شیشه گرفتن 😅😅😅😅دومی راحتتر بود دیگ ...

وابستگیش ب خودتون چی کم شدیعنی بازمیچسبیدن بهت یابهانتوبگیرن

وابستگیش ب خودتون چی کم شدیعنی بازمیچسبیدن بهت یابهانتوبگیرن

نه خداروشکر اونجوری نبودن. دومی که فکر کنم از دوسالگی با من جایی نمیومد فقط با پدرش.  احتمالا پسر شما مامانی باشه. اینا بابایی بودن 😅😅😅