2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیگه مردی شده واسه خودش یک دارویی هست بگیر بزن. بلکه بتونی از شیر بگیریش 

ی بار زدم یکساعت یک بندگریه کردیعتی یک ثانیه ساکت نشد دیدم حالش داره بد میشه شستم ودادم

ای بابا. چسب بزن. رژ لب. هرچند الان یک کم فهمیده شده گول نمیخوره 😂😂😂😒

ازنوزادیش همینطوربود دوسالشه ک بود چندساعت ندادم تامرز تشنج هم رفت خلاصه موندم چکارکنم یعنی میشه ی روزی خودش دیگه نخادبخوره؟ 

شیر شوشو قطع کن بعد مثلا ۶ بار در روز میدی بکن ۵ بار

خیلی ام باهاش بازی می‌کنم ک سرش گرم بشه ولی وسط بازی میگه ممه اصلانمیدونم در روزچندبارمیخوره هروقت دلش بخاد میاد وکوتاه هم نمیاد

ازنوزادیش همینطوربود دوسالشه ک بود چندساعت ندادم تامرز تشنج هم رفت خلاصه موندم چکارکنم یعنی میشه ی ر ...

اره مگر اینکه سه چهار سالش بشه مسخرش کنن بگن مگه نی نی دیگه به غرورش بربخوره و نخوره 😂😂😂😂ولی خیلی سخته. دلتون ضعف نمیره

اره مگر اینکه سه چهار سالش بشه مسخرش کنن بگن مگه نی نی دیگه به غرورش بربخوره و نخوره 😂😂😂😂ولی خیل ...

ن سختم نیست ک شیرمیدم بهش ولی همین ک نمیزاره کاراموکنم جایی نمیمونه ک استراحت کنم سختمه

اره مگر اینکه سه چهار سالش بشه مسخرش کنن بگن مگه نی نی دیگه به غرورش بربخوره و نخوره 😂😂😂😂ولی خیل ...

الانم خانواده شوهرم مسخرش میکنن پسرمم بدترمیکنه میگه بریم اتاق ممه بخورم اینجازشته😂😂😂😂