2777
2789

دکتر هم مترونیدازول داده هم اموکسی سیلین۲۵۰

هردو رو بدم؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با آب نمک هر ۸ ساعت موضعو بشور. قول میدم هم جاش  زود خوب بشه هم اصلا عفونت نکنه. 

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
با آب نمک موضعو بشور. قول میدم هم جاش  زود خوب بشه هم اصلا عفونت نکنه.

اب نمک وقرقره کردن برای کسی دندون کشیده خیلی بده باعث خونریزی بیشتر دندون میشه برای رفع خونریزی دندون یک بستنی بده وقرص هارو حتمابخوره دندونش عفونت نکنه

اب نمک وقرقره کردن برای کسی دندون کشیده خیلی بده باعث خونریزی بیشتر دندون میشه برای رفع خونریزی دندو ...

ما اب نمک قرقره میکنیم که خونش بند بیاد و سریع بند میاد.‌ برای عفونت هم که فوق العادست. باز هم هرجور خودش صلاح میدونه، سخته که ادم در مقابل اینهمه آنتی بیوتیک خوردن مردم چیزی نگه.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
عزیزم من دستیار دندونپزشکم که گفتم اما بازم صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اوکی. منم از روی تجربه گفتم. ولی درآخر استارتر قرصها رو میده، حتی اگه تاپیک نمیزد😄

اره واقعا انگار ما یک کرم درون داریم تا ازبقیه تایید نگیریم آروم نمیشیم

ولی درنهایت هم کار خودشونو  میکنن😄

اره برای عفونت دندان بهترینه

عزیز بجز مسواک زدن دیگه چی باعث میشه دندون خراب نشه؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

بعد هروعده غذا خوردن یک آب کوچیک تو دهن بزنید وبیرون بریزید. فست فود لواشک و مواد کافئین دار مضره .

مرسی 

عزیز جان بجای دهانشویه چی خوبه استفاده کنیم