notella_fandoghi مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 896 عنوان کانسیلر 63 بازدید | 9 پست میشه تنها کانسیلر زد؟نمی خوام کرم پودر بزنم ولی چون دور چشمم تیرست فقط کانسیلر میخوام استفاده کنم 1402/12/21 | 21:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
notella_fandoghi مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 896 من دقیقاااا همنیکارو میکنم چون دور چشمم تیره س خوب میشه؟
ملییکاا عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 579 خوب میشه؟ ارهفقط زیرش یه نرم کننده چیزی بزن که گوله گوله نشه رو صورتتچون زیرش چیزی نمیزنی ممکنه یکم گوله گوله بشه اگه نه عالیه همرنگ پوستت بگیر
notella_fandoghi مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 896 اره فقط زیرش یه نرم کننده چیزی بزن که گوله گوله نشه رو صورتت چون زیرش چیزی نمیزنی ممکنه یکم گوله گ ... من چون احساس میکنم خیلی تیرست زیر چشمم روشن ترین رنگشو گرفتم ولی الان تنها که استفاده میکنم خیلیییی سفیده طبیعی نیست...
notella_fandoghi مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 896 اره فقط زیرش یه نرم کننده چیزی بزن که گوله گوله نشه رو صورتت چون زیرش چیزی نمیزنی ممکنه یکم گوله گ ... شما با بیوتی بلندر فیدش میکنید؟
ملییکاا عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 579 من چون احساس میکنم خیلی تیرست زیر چشمم روشن ترین رنگشو گرفتم ولی الان تنها که استفاده میکنم خیلیییی ... در کل کانسیلر رو اگ تو ارایشای حرفه ای هم نگا کنی مشخصه طرف دور چشمش سفیده ولی خب اگ دوس نداری اره رنگ روشن نگیر من تقریبا همرنگ پوستمه وقتی میشینه بعد نیم ساعت دیگ مشخص نیسمنم دور چشمم واقعا سیاه و کبودهاگ نزنم همه فک میکنن مریضم😕😂
ملییکاا عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 579 شما با بیوتی بلندر فیدش میکنید؟ گاهی اره گاهی هم با نوک انگشت ضربه میزنم ولی مث کرم نکش رو پوستت
notella_fandoghi مدیر استارتر عضویت: 1402/05/20 تعداد پست: 896 در کل کانسیلر رو اگ تو ارایشای حرفه ای هم نگا کنی مشخصه طرف دور چشمش سفیده ولی خب ... من چون شنیده بودم همیشه باید کانسیلر یکی دو درجه روشن تر از کرم پودر باشه اینطوری گرفتم
ملییکاا عضویت: 1402/11/13 تعداد پست: 579 من چون شنیده بودم همیشه باید کانسیلر یکی دو درجه روشن تر از کرم پودر باشه اینطوری گرفتم میگم گاهی باید نیم ساعت بذاری بشینه رو صورتت محو میشهولی اره دیگ میگم ارایشگرای حرفه ای هم روشنه دور چشمشون