2777
2789
عنوان

نامزدم..

165 بازدید | 10 پست

نامزدم از نظر اخلاقی فوق العادس تفاهم داریم میتونم بگم همه چیز عالیه خیلییی خوب فقط اینکه ایشون لاغر هستن یعنی بیش از حد لاغر و دندوناشم یکم زرده گاهی به دندوناش که نگاه میکنم یا باهاش مهمونی میرم از دندوناش خجالت میکشم ولی رومم نمیشه بگم بره جرم گیری باز لاغریش رو اوکی ام تا خدی ولی دندوناش و اینکه براش مهم نیس دندوناش زرده اذیتم میکنه

لطفا بهم بگید فکرام چرت و پرته🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو من دوست دارم به دندونات برسی چ فلان 

بد نگو که غرورش میشکنه

شمارو به امام حسین قسمتون میدم رد نشین توروخدا یه صلوات بفرستین برا حاجتم(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)هرکس دعا کرد بگه براش صلوات بفرستم.

چرا فکر میکنی براش مهم نیست قطعا آینه دارن تو خونشون و میبینه دندوناشو هر کسی دوست داره بی نقص باشه تو ذات وفطرت آدمیه ک به دنبال زیباییه شاید شرایطش رو نداره

الان اگه قیافه هم داشت میگفتی وااایییی اخلاقششششش اینجوره اونجوره نمیفهممش نمیتونم تحملش کنم 

کاربری دست دو نفر

این بهداشت شخصی یه نوع احترام به شماست باید مسواک بزنه دیگه والا من شوهرم بخاد الکی هم ببوستم مسواک میزنه

بهش یه جوری بگید می‌دونم گفتنش سخته

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
چرا فکر میکنی براش مهم نیست قطعا آینه دارن تو خونشون و میبینه دندوناشو هر کسی دوست داره بی نقص باشه ...

قیافش خوبه خدایی فقط دندونش ولی راست میگی الان قسطاش زیاده وگرنه چندبار گفته باید برم دندونپزشکی اساسی درست کنم دندونامو