2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دورم از مامانم روزي همون٢٠ديقه ميشه يا كمتر 

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

اینکه طبیعیه یا نه رو نمیدونم ولی منم دلم میخواد هر روز با مامانم حرف بزنم هر روز هم بهش زنگ میزنم یه نیم ساعت یه ساعتی حرف می‌زنیم (خیلی وقت ها هم من زنگ نمی‌زنم دلش برام تنگ میشه خودش زنگ میزنه)

البته من کلا تنهام تو خونه شاید بخاطر همینه حرف های عادی روز مره می‌زنیم مثلا

مامان حالت خوبه مراقب خودت باش خیلی تو خونه کار نکنی سرپا نمونی اذیت بشی 

مامان غذا چی درست کردی 

هر وقت اومدم بریم بازار فلان چیزو بخریم 

بابا حالش چطوره خوبه 

منم دیشب فلان غذارو درست کردم جاتون خالی خیلی خوشمزه شده بود همش یاد شما بودم از زن عمو خبر داری از خاله ام چطوره از عمه (حتی اگه خودم همون روز با همشون تلفنی حرف زده باشم بازم حالشون رو از مامانم میپرسم چون اون بیشتر از من باهاشون رفت و آمد داره)

در هر صورت حالا با مادرمون هم حرف نزنیم با کی حرف بزنیم 

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉
اینکه طبیعیه یا نه رو نمیدونم ولی منم دلم میخواد هر روز با مامانم حرف بزنم هر روز هم بهش زنگ میزنم ی ...

دقیقا ماهم همین طوریم کی اومده بود چیکار کردید ناهار چی داشتید شام چی بزارم اونم حال دخترمو میپرسه و ازش میپرسه 

میدونی ترسم از اینه یه روز نباشه یه روز زنگ نزنه به خاطر اون از این وابستگی میترسم

دقیقا ماهم همین طوریم کی اومده بود چیکار کردید ناهار چی داشتید شام چی بزارم اونم حال دخترمو میپرسه و ...

نه اصلا به دید وابستگی بهش نگاه نکن بنظرم به خودت تلقین نکن هرچی تو ذهنت باشه همون میشه 

به عنوان بهترین دوستت به مادرت نگاه کن همون دوستی که هر روز از حال هم با خبر میشن 

پیمان دوست بگسستی ببین که از که بریدی و با که پیوستی😉