2777
2789
عنوان

بچه ها باز وسواس ی لظه بیاین😭

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست

نه عزیزم فکر کردی چیزی خورده به پات. الکی احساس خیسی کردی. اولا که سوزن و آمپول اونجا چیکار می کرده؟ دوما هر چیز تیزی که به ویروس ایدز مبتلا نیست که باعث مریضی بشه. 

سوره ناس رو زیاد بخون و زیاد استغفار کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه دوره تقریبا مثل شما شده بودم . نمی گذاشتم بچه هام حتی از روی دیوار برف بردارن و بازی کنن. اما آخر گفتم قراره انقدر بدشانس باشیم که اینجوری ایدز یا هر مریضی واگیر داری بگیرم پس من نمیتونم کاری کنم . پس الان فکر و خیالم فایده نداره. جلوی هیچ چیز و نمیگیره .

بعد اگر قرار باشه ایدز بگیری ۶ ماه طول میکشه تازه تو آزمایش نشون بده.

به نظرت تو این شیش ما ممکن نیست تصادف کنی بمیری. مطمئنی شش ماه دیگه زنده ای؟

اگه من بهت قول بدم که آمپول نبوده ، سوزن نبوده و ایدز هم نبوده قبول میکنی؟؟ قول میدم قووووول

عزیزمممم🥲🥲🥲🥲🥲شما چقد مهربونید(:♥️

باورتون میشه هی میام بگم ن سوزن نبوده..بعد یهو یاد اون شی تیز ک تو کانال افتاده میفتم

.اخه بعدش تو کانال رو نگا کردم دیدم یچی مث سوزن توش افتاده..خیلی ببخشید کثافت دورش جم بود دقیق نفهمیدم سوزنه یان

منم همینطوری دو سال زندگیم مختل شده بود ، فقط و فقط باید بی اهمیت باشی اولش سخته بعدش درست میشه

عزیزم‌میام بیخیال شم یهو میاد تو ذهنم نکنه گرفته باشم و فلان...و دوباره شرو میشه

خستم🥲

نمیدونم چی بگم🙂این ذهینت من شده..کل روز و شب این تو ذهنمه

منم دارم وسواس فکری خب ببین به چیزی که وجود خارجی نداره فکرمیکنی یه درصدم این اتفاق بیوفته همه که ایدز ندارن تازه تو فیلماهم میبینی تو انگشت طرف فرو میره بازم هیچی نمیشه،تهش به این فکر کن بشه هرچی خدا بخواد همون پیش میاد

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم