2777
2789
عنوان

اعتیاد همسر

489 بازدید | 20 پست

دیگه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

از اول با سیگار و قلیون مشکل داشتم اما بدرفتاری نکردم که گفتم پیش خودم بکشه بهتره تا اینکه پنهانی بکشه

حالا تریاک می‌کشه اینم گیر ندادم اما نذاشتم پبش خودم بکشه

هربار می‌کشه می‌فهمم یا بهم میگه اما پیش خودم نمی‌کشه

نمی‌رونم چیکار کنم بخدا

از وقتی باردار شدم خودجوش دیگه جلوم سیگار نمی‌کشه

الان یه تیکه تو خونه‌مون هست با اون چیکار کنم؟

پیام دادم بهش گفتم از یه پرد معتاد به راحتی میشه طلاق گرفت چون معتادی حتی بچه‌تم بهت نمیدن اما تا وقتی واقعا یه حرکتی نزنم چه فایده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیدی شوهرت داره پله پله می‌ره جلو ازسیگاروقلیون رسیدی تریاک چراباردارشدی خواهر من ...چرانمیفهمونی بهش که نمیتونی لایه آدم معتادکناربیایی ؟چرابهش پروبال دادی که هرکاردلش خواست بکنه موقعی که دیدی رفت روتریاک بایدجلوش وایمیستادی گل من ...الآنم سعی کن ترکش بدی خدایی نکرده تریاک ب بالاترنرسه

عزیزم شاید تریاک و شیره و.. رو بشه ترک داد 

ولی اگ شوهرت متادونی شد یا مواد صنعتی و... دیگه عمرانه ترک نمیکنه 

پس اگه واقعا بفکرشی اساسی برخورد کن

بچه ای ک باباش معتاده فرداها میخواد وارد جامعه بشه اینور اونور داخل فامیل  موقع ازدواج و.. همه میزنن تو سرش 

ببین زیاد نمی‌کشه به قول خودش تفریحی هفته‌ای یکبار

اینا همه واریاته عزیزم مصرف کننده هست چه یه بار درهفته چه چندبار در طول روز ...قلیون وسیگارهم اولش تفریحی بود بعد یه پله اومدبالاتر

دیدی شوهرت داره پله پله می‌ره جلو ازسیگاروقلیون رسیدی تریاک چراباردارشدی خواهر من ...چرانمیفهمونی به ...

چون واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

بخدا اصلا نمی‌دونم چه کاری درسته چه کاری غلط

عزیزم شاید تریاک و شیره و.. رو بشه ترک داد  ولی اگ شوهرت متادونی شد یا مواد صنعتی و... دیگه عم ...

آره واقعا حرفت درسته

وقتی اینا رو به شوهرم میگم میگه نه من تفریحی می‌کشم خودم می‌تونم جلوی خودمو بگیرم و این حرفا

اما یه آدم معتاد مگه می‌تونه جلوی خودشو بگیره؟

این الان بتونه کنترل کنه پس‌فردا چجوری کنترل کنه آخه؟

آره واقعا حرفت درسته وقتی اینا رو به شوهرم میگم میگه نه من تفریحی می‌کشم خودم می‌تونم جلوی خودمو بگ ...

گلم چیزی ب اسم تفریحی وجود نداره 

تفریحی یعنی از این سال ب اون سال 

هفته ای دوبار ک دیگ تفریحی نیست 

معتاده 

ببر ترکش بده تا دیر نشده 

بعدم این مراکز ترک اعتباد نبر اینا متادون میددن متادون ازصدتا تریاک بدتره 

ببر کمپ بخوابون

چون واقعا نمی‌دونم چیکار کنم بخدا اصلا نمی‌دونم چه کاری درسته چه کاری غلط

خیلی محکم در برابرش وایسا ...بگو نمیتونم با آدم معتادکناربیام دوست ندارم جلو چشمام آب بشی واعتیادذره ذره خوردت کنه ....بگو مهمترین الویت انتخاب من پاک بودن توبود موقع ازدواج من نمیتونم کنار بیام با این حرکت ویرانگرت ...حس زندگی شادو سرزندگی منو با این کارت میگیری ومن نمیتونم کنار بیام بااین موضوعوهرروز شاهد ازهم‌پاشیدن زندگیمون ودورشدنمون از هم باشم