2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی💖😥💜

391 بازدید | 33 پست

وقتی من بهم میگفتن باید ب فلانی کمک کنی چقد اکراه داشتم این اقا تو زندگی پس از زندگی اشکش درومد گفت ب بنده خدایی کمک کردم اکراه داشتم کلی دعام کرد الان زنو بچه ی خوب دارم مومنه از دعای همونه شاید ولی چقد تو دلم غر زدم بیچاره اشکش ریخت

منم یاد کارای خودم افتادم چقد ب خودم غر زدم سر کمک ب اینو اون😥خاک تو س...م

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اونجا که گفت ۵ سالم بود تشتک جای پول میدادم من خیلی ناراحت شدم مگه بچه ۵ ساله میدونه گناه چیه که مجازات بشه

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

خوشم میاد فقط تو همین ماه تحت تأثیر قرار میگیرین 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
تکرارش ساعت چنده

۱ شب و ۱۲ونیم فردا ظهر

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

خیلی برنامه ی جالبیه،

شروع شده از امروز؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
امشب گذاشتن مگه؟

اره ساعت ۵بود

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
تورو قران جمع کنید دیگه تاپیکا یکی درمیون شده این برنامه باز

خوب فدات شم 

تو تایپیک که مورد علاقت نیست شرکت نکن اعصابتم بهم نمی‌ریزه و دعوا بین کاربرا راه نمیفته گلم 

لب فرو بسته ام از ناله و فریاد ولی                                    دل ماتم زده در سینه ی من نوحه گر است