2777
2789
عنوان

دخترای ابانی

339 بازدید | 11 پست

لطفا گارد نگیرید دارم بهشون توهین میکنم ولی برام سواله

آبان میگن حسودن مخصوصا دختراشون 

کلا نظرتون در مورد آبان ماهیا چیه من حس می‌کنم از اونا دوست دارن بهشون بگی چشم 

البته همه ماه های سال محترم هستن 

آبانی ام

به شدت حسودم دست خودمم نیست

کنترلگرم بایکی برم تو رابطه باید همه چیزش دستم باشه تا حس اعتمادم جلب بشه

اصلا فکر زیرآبی رفتن درکنار دختر آبانی از سرت بنداز بیرون

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

راجع ب حسودی نه

به جرعت میگم بعضی وقتا اینقدر ک از موفقیت بقیه خوشحال میشم پیش خودم میگم بقیه هم اینطوری از موفقیت من ذوق میکنن؟!

ولی اره خیلی زیاد لجبازیم دوست داریم بگن چشم😂

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم آباانی حسودم.

دوس دارم بهم چشم بگن ولی دربرابر شوهر نمیشه😂🥲

دارم روش کار میکنم فهلن😂😃

دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی..شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی ! توروخدا دعام کنید من هیچ کسیو ندارم ،دعام کنید که دستم بره تو جیب خودم.

راجع ب حسودی نه به جرعت میگم بعضی وقتا اینقدر ک از موفقیت بقیه خوشحال میشم پیش خودم میگم بقیه هم ای ...

اما بنظرم تا ی چی بشه سریع مییرید تو فاز افسردگی و غم 

آخه خاهرم اینجوره

م خودم دخترم 😂 آره خاهرمم آبان یعنی ممکنه ب خاهر خودتون حسودی کنین

راستش آره

خودم خواهر ندارم ولی احتمالا اگر داشتم حسودیم میشد 

کلا تو جمع دخترا همیشه میخوایم بهترین باشیم دخترخوشگلتر و بهتر ببینیم ناخودآگاه از طرف بدمون میاد حتی اگر خواهر باشه

خاک+کاکتوس=خاکتوس(دیگه فلسفه نام کاربری رو نپرسید❤️)  میتونید رُکتوس هم صدام کنید ترکیب یک انسان رُک +کاکتوس=رُکتوس
اما بنظرم تا ی چی بشه سریع مییرید تو فاز افسردگی و غم  آخه خاهرم اینجوره

بله اینو تاپیکای قبلیم اثبات میکنن

از کاه کوه میسازیم😑

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

منم آباانی حسودم. دوس دارم بهم چشم بگن ولی دربرابر شوهر نمیشه😂🥲 دارم روش کار میکنم فهلن😂😃

حس میکنم سریع دعوا می‌کنید آخه ایان ماهیا بشدت تا یکی بگه نه واکنش نشون میدن 

راستش آره خودم خواهر ندارم ولی احتمالا اگر داشتم حسودیم میشد  کلا تو جمع دخترا همیشه میخوایم ...

پس اینو چی دوست دارید ب ی چیزی راحت برسین انگار بیشتز تو زمان حال زندگی میکنین

پس اینو چی دوست دارید ب ی چیزی راحت برسین انگار بیشتز تو زمان حال زندگی میکنین

نه این چیزا دیگه ربطی به ماه تولد نداره

ماه تولد توی یک سری خصوصیات محدود شباهت ایجاد میکنه مثلا همین حسادت و کنترلگری توی آبانیا بولد هستش بقیه خصایص معمولا یا اکتسابیه یا ژنتیکی