2777
2789
عنوان

توبه نصوح

324 بازدید | 6 پست

میگم: دوستان میگن خدا همه گناه ها رو می بخشه ، کسی که توبه کنه تکرار نکنه، خدا چجوری می بخشش که مث روزی که از مادر متولد شده ، خوب مثلادختر خانومی که دوست پسر زیاد داشته ، باهاشون رابطه داشته، خوب توبه کنه بخشیده میشه ؟ بعدش خوب خدا بخشید این دختر مثلا تو شهر شناخته شده باشه چی؟ یا بخاد ازدواج کنه پسری که با دختری که قبلا کلی دوست دختر داشته  ازدواج نمیکنه ، چجوری یعنی خدا یکاری میکنه کارهاش از یاد دیگران بره ؟ یا مثلا طرف فراموش کنند؟ 

مگه ماخداییم ازمامیپرسی

اینهمه طرف ثواب میکنه وآخرعمرکل هستیش روبه زلفی به بادمیده

خداوندمیبخشه خودش هم پاک میکنه

مطمئن باش

من جواب اسی رومیدم بتوچه؟!توهین کنی حتی اگرتایپ نکنم پشت سرت به پدرومادرت برمیگردونم.به بعضی تایپیکهاهم بایدگفت به درک.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مردم حرف مفت زیاد میزنن پشت سر دختر پاکم حرف میزنن چ برسه به کسی که ی اشتباهیم انجام داده باشه حالا دوست پسر داشتن که هیچی، ولی رابطه جنسی داشته؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

اگ واقعا توبه کنه از ته دل و دیگ واقعا گناه رو تکرار نکنه حتی وقتی یادش بیوفته ک چطور ادمی بوده ناراحت وپشیمون بشه بله خدا میبخشه وحتی گناهانش رو براش حسنه مینوسه و انقدر عزتش رو بین مردم زیاد میکنه ک گذشتش ب چشم نیاد عزیزم 

توبه واقعی از ته دل باشه و تکرار نشه ، خدا خودش میسازه . راهش و اینکه چجوریش و ما نمیدونیم ولی صد در صد خدا نجاتمون میدا . فقط باید توبه کنیم واقعی و تکرارش نکنیم . خدا مخربونه خودش میسازه بقیه چیزارو 🤍

میتونید نماز توبه بخونه و غسل توبه انجام بد

💙