giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 عنوان حس ششمی 59 بازدید | 7 پست @شاباله کی ازدواجمیکنم حسش نسبت بهم چیهرابطمون پایدار میمونهلطفا جواب بدههه🫠 خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:) 1402/12/21 | 17:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شاباله عضویت: 1401/08/01 تعداد پست: 1840 دوست عزیزم کمی کسالت دارم و مطب دکترم ان شالله کارم تموم بشه تاپیکتون رو نگاه میکنم فقط شب یه پیام بذارین یا تگ کنیدم دوست عزیز لطفا به هییییچ عنوان درخواست دوستی ندین، ممنون میشم اگر نظرتون با من مخالفه ریپلای نکنید🫰
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 @شاباله خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 دوست عزیزم کمی کسالت دارم و مطب دکترم ان شالله کارم تموم بشه تاپیکتون رو نگاه میکنم فقط شب یه پیام ... باشه مرسی عزیز دلم ایشالله زودتر خوب بشید خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 @شاباله عزیزم گفتی شب جوابم میدی🥺ببخشید اینقدر عجولم🫠 خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 @شاباله خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 @شاباله 🫠 خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)
giso۱۳۸۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 738 دوست عزیزم کمی کسالت دارم و مطب دکترم ان شالله کارم تموم بشه تاپیکتون رو نگاه میکنم فقط شب یه پیام ... تو رو خدا بیا جوابم بده لطفااااا خدایا بهترینا رو برام رقم بزن من به قدرتت ایمان دارم❤️🩹گر نگه دار من ان است که من میدانم_ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد:)