2777
2789
عنوان

تمیز کردن مبل

1395 بازدید | 15 پست

خانما مبلام خیلی کثیف شدن میخواستم بگم بیان بشورن اما چون نزدیکه عیده میگن سرمون شلوغه نمیدونم الان چجور تمیزکنم جنسش جوریکه حتی رد آب هم روش میمونه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث مبل  من به اون حدی رسیده که دیگه رد آب هم روش می مونه . یا باید بگی اونا بیان بشورن یا اگر امکانش هست خودت بشوری . من وارونه کردم و توی حیاط شستم ولی خب خیلی با احتیاط . دیگه هر چی شامپو فرش و شوینده زدم دیگه فایده نداشت

مث مبل  من به اون حدی رسیده که دیگه رد آب هم روش می مونه . یا باید بگی اونا بیان بشورن یا اگر ا ...

دقیقا برای منم همینه میام با شامپو فرش تمیز کنم بدتر کثیفتر میشه

اسپریش رو میخرم امتحان میکنم

گرون نیست ۴۰_۵۰ تومن ،بگیر یه گوشه امتحان کک ولی اینجور که میگی بعد عید بگو بیان بشورن،الان باز چند تا قالیشویی دیگه پیدا کن ببین نمیان.کسی اطرافیان بخارشوی هم داشت قرض کن ببین میده تمیز کنی