2789
عنوان

رفتم دکتر گفت ....

194 بازدید | 26 پست

حالم خییییلی بده رفته بودم پیش متخصص زنان گفت تنبلی داری مخصوصا تخمدان راست و کلی کیست ریز داری تازه کم کاری تیروئیدم دارم 

ازوقتی اومدم عین ابر بهار دارم گریه میکنم زنگ زدم شوهرم گفت فدای سرت من اصلا نمیخام بچه فقط بخودت برس خوب شی نه واسه بچه ..

ولی اگه بعدا بخوادو من نتونم بیارم چیی  بهش گفتم دکتر گفت ۳ ماه دیگ اقدام کن گفت نهه من اصلا بچه نمیخوام ولی خوب تک پسره و مادرش همش تیکه مینداره که نوه میخواد 

دارم دیوونه میشم مشکل بدتر اینکه گفت درمان قطعی نداره 😭😭😭ب کس دیگه ایم نمیخوام بگم تنهایی دارم سکته میکنم از غصه 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از من میشنوی اقدام کن از الان بدون دکتر و فلان ولی حتی به شوهرتم نگو .خودتم بیخیال باش تا یکسال که ا ...

من ک ازخدامه ولی شوهرم اصلا دلش بچه نمیخواد الانم کلی قرص داد دکتر منم از قرص خوردن متنفرم😑

وا اسی حالا یه تنبلی تخمدانه دیگه

والا من هر دختر و خانمی که میبینم یه مشکل اینجوری داره...حالا یا تنبلی یا پلی کیستیک یا فیبروم و ...

برای مشکلت باید یه مدت قرص بخوری و تحت نظر دکتر باشی.علائمت که اوکی شد دکتر زمان بچه دار شدن بهت میگه

بیاید مهربون تر با هم صحبت کنیم🤝🏻 اینجا فضای مجازیه ولی آدمای پشتش که مجازی نیستن...واقعین...دل دارن🙂