2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام نه  منم مسواک میزدم و باز خراب میشد یکی نخ دندون نکشیدن یکی اگه پر کرده باشی دراومده باشه ...

نه من دندون خراب چند تا دارم یکی هم امروز فهمیدم خرابه و به بقیه استفاده شده من مسواک نمیزنم چون از لثه ام خون میاد مامانمم میگه بزن یا قبلا میگفت زدی میگم اره با اینکه خودشم میدونه نمیزنم من دکترم نمیتونم برم خوش به حال کسایی که میتونن درست کنن من حتی یه دندونمم از دست دادم 

نه من دندون خراب چند تا دارم یکی هم امروز فهمیدم خرابه و به بقیه استفاده شده من مسواک نمیزنم چون از ...

بخاطر پولش نمیتونی یا چیز دیگه ای

دندون خراب بقیه دندونا رو هم خراب میکنه اگه مسواک نزنی که دیگه هیچی

اتفاقا باید بیشتر از اونا که دندون سالم دارن حواست به مسواک زدن باشه

بخاطر پولش نمیتونی یا چیز دیگه ای دندون خراب بقیه دندونا رو هم خراب میکنه اگه مسواک نزنی که دیگه هی ...

نه من استرسی ام و از همه چی میترسم سه سال پیش یه بار خواستم با ابجیم برم دکتر ولی از ترس یبوست شدید شدم 

نه من استرسی ام و از همه چی میترسم سه سال پیش یه بار خواستم با ابجیم برم دکتر ولی از ترس یبوست شدید ...

بیخیااال واسه ترس...

اگه واقعا نمیتونی به ترست غلبه کنی یه آرام بخشی چیزی بخور قبلش

ولی واقعا هیچ چیز ترسناکی نداره که🤦‍♀️

یه چن بار سوزن بزن دستت عادت کنی بیخیال با ترست رو به رو شو دیگه 

فکر کنم سال ۹۹ بود نمیدونم چه سالی بود رفتم اشپزخونه حیاط و یه سوزن گنده رفت پام اون روز فکر کنم جوراب پام بود و ارومم در اوردم میدونی من بچگیم نترس بودم ولی اون موقع هم از امپول میترسیدم ولی از سال ۹۳ از یه چیزی ترسیدم و شدم استرسی البته امسال دو بار رفتم موهامو زدم ترس مو زدنم دارم ولی باز زدم چون پدپشته و بلند میشه پدرمو در میاره