2777
2789
وای تروخدا ول کنید عن خر رو....غیر بوی کثافت فایده ای ندیدم ازش

لابد مرتب استفاده نکردی عزیزم

برا این که نتیجه بده باید روزی سه دفعه مرتب استفاده بشه وگرنه با یکی دو دفعه که جواب نمیده

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبلا بخاطر عفونت شدید چهار سال رفت و امد دکتر کردم ولی قبلا از ی جای دیگه عفونت داشتم الان گرفتار ...

به هر حال بدون پیگیری درست نمیشه بدتر میشه با دوره درمانشو بگذرونی حتما خدایی ناکرده نازایی چیزی میاره بدون درمان تازه باعث دوری همسرتم میشه پس حتما دکتر درست و درمون برو

جوش نخور باشه ولی اینجا کسی کمک نمیکنه باید بره دکتر!

حرفتون درسته عزیزم که باید بره دکتر و قطعا دکتر باید تشخیص بده عفونته یا نه اما ایشون گفته فعلا شرایط دکتر رفتن نداره چه بهتر یکی از تجربیاتش کمک کنه که دیدم چند نفری بهش گفتن چیکار کنه

اره هر روز من حمام میرم اصلا شغلم ی جوریه ک مجبورم بخاطره تمیز شدن هرروز برم حموم ولی متاسفانه خیلی ...

زاج بگیر. بکوبش و با همین وسیله های یه بار مصرف که از داروخونه میشه تهیه کرد قبل خواب بریز داخل و.ا.ژ.ن. صبح بلند بشی بری سرویس همه ییییی عفونت رو پس میده. چند بار اینکار و کن خوب میشی.

جدا از اون باید با پارچه خودت و همیشه خشک نگه داری و اگه امکانش هست شور.ت نپوشی

اسی عفونت داری  اگر هر روز دوش میگیری لباس زیر عوض میکنی  کرم مخصوص عفونت از داروخونه بخ ...

اره من چون شغلم ی جوریه باید هر روز برم حموم و لباسامو عوض میکنم خوب میترسم ی کرم بگیرم خوب نباشه🥲

از عطاری 

مریم گلی 

بهش کلپوره هم میگن 

بخر بپز توی قابلمه از صافی ردش کن بریز توی تشت 

۲مشت هم نمک بریز 

بذار ولرم بشه 

بعد بشین توش 

مواظب باش دماش جوری باشه نسوزه چون پوست اونجا نازکه

بعد که نشستی 

توی تشت پاهات باز کن با دست اون اب رو هدایت کن داخل بدنت 

خیلی واضح خارج شدن عفونت رو متوجه میشی