2777
2789
عنوان

ایدز

857 بازدید | 19 پست
  • سلام بچه ها اگه میشه جوابمو بدین واقعا استرس درارم 
  • من هیچ کاری نکردم که در معرض ایدز قرار بگیرم با شوهرم که رابطه دارم آزمایش خون داده و جواب ایدزش چند سال پیش منفی شده 
  • خودمم آزمایش خون واسه بارداری دادم ولی دکتر حرفی از ابتلا به ایدز نزد 
  • مشکل معده ام از قبل داشتم و حالت تهوع ام دارم تو کول زده بود اینا علایم ایدز بنظرتون چیکار کنم ؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسواس بیماری داری عزیزم  یه نوعی از وسواس فکری هست  باید مراجعه کنی به روانشناس یا روانپ ...

جدی؟یعنی ممکنه نداشته باشم ؟همیشه همینحوربم رو یچیزی کیلیک کنم اینجوری حساس میشم یا حس میکنم اون اتفاق واسم میوفته 

نه عزیزم با این شرایط که گفتی ایدز کجا بود‌ . وسواس فکریه منم مث شما هستم

خداروشکر همش تو فکر همینم از استرس شبا حالت تهوع میگیرم ک نکنه سرطانی ایدزی چیزی بگیرم 

جدی؟یعنی ممکنه نداشته باشم ؟همیشه همینحوربم رو یچیزی کیلیک کنم اینجوری حساس میشم یا حس میکنم اون اتف ...

صد در صد ایدز نداری 

من فردی که وسواس بیماری داشته باشه تو نزدیکانم دیدم 

خودمم چون درگیر وسواس بودم خیلی اطلاعات راجبش دارم 

مشکلت فقط فکری هست 

وسواس درمان بشه تمام این فکر ها تموم میشه

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
خداروشکر همش تو فکر همینم از استرس شبا حالت تهوع میگیرم ک نکنه سرطانی ایدزی چیزی بگیرم 

ببین گلم مشکل معده ات اگه اذیتی باید پیگیری کنی تا خوب بشی

من خودم دو ساله بدترین درد های معده رو کشیدم علائمی که تو نت بزنی میگه سرطانه اما خب بخاطر زخم معده اذیت بودم

درباره ایدز هم اگه شوهرت بنده خدا مطمئنه خودت هم در شرایط پرخطر نبودی کلا منفیه بهش فک نکن. از استرس هم دچار معده درد و مشکلات گوارشی میشی

برید آزمایش خون بدین البته چند هفته اول که وارد بدن میشه با آزمایش خون هم معلوم نمیشه و از روی دی ان ای باید تشخیص داد اما برین آزمایش حالا ولی خب این دوتا فقط علائم نیستن که... بعدشم ایدز یک بیماری نهفته اس و اچ آی ویه درواقع 

ایدز خیلی خیلی پیشرفته میشه با یک سرماخوردگی آدم میمیره 

اشتباه میکنینا

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
خیلی ممنونم ازت واقعا مرسی آرومم کردی

خداروشکر خواهر 

حتما روانشناس و روانپزشک برو 

یه دوره کوتاه دارو مصرف کنی و چندجلسه ی مشاوره ی روانشناسی زندگیت رو نجات میده 

اما اگه وسواس رو رها کنه روز به روز بیشتر میشه و کل زندگیت رو تحت تاثیر قرار میده

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز