2777
2789
عنوان

بیبی چک

121 بازدید | 10 پست

سلام

من زیر شکمم و کمرم خیلی درد می‌کنه بعضی اوقات 

حالت تهوع هم دارم ولی کمه

اول تا سوم فروردین هم پریود بعدی رو میشم ولی بیبی چک زدم اینجوری شد خیلی هم طول نکشید پنج دقیقه بعدش اینجوری شد

عکس هم یکم بی کیفیته🥲

بنظرتون مثبته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هاله داره مثبته مبارک باشه 

اما یه چندروز بعدم امتحان کن

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
۵ روز دیگه بزن پررنگتر شد مبارررکهههه.اره هاله داره😍

واقعا 🥲؟

من دو ماه پیش سقط داشتم ، خیلی دلم میخواست زودتر دوباره حامله بشم دکترم گفت میتونم ضرری نداره

اگه الان آزمایش بدم مشخص میشه ؟

اگه بی بی چک درست باشه اره 

چیزی که بی بی چک نشون بده رو آزمایش حتما نشون میده

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
اگه بی بی چک درست باشه اره  چیزی که بی بی چک نشون بده رو آزمایش حتما نشون میده

بنظرم که درست بود چون نشون نمی‌داد خراب باشه 🫠

دفعه اول که حامله شدم علائمم شدید بود یعنی همه علائم رو داشتم به جز لکه بینی ، بتای خونم به جای اینکه دو برابر بشه از ۱۲۰۰ شد ۹۷۰۰/۹۸۰۰ اما دکتر گفت خوبه همه چی ولی قلبش توی ۸ هفته و ۶ روز واستاد و رشدش متوقف شده بود توی این همین سنش...

ولی الان درد شکم دارم و یکم حالت تهوع ولی تکرر ادرار عجیبی دارم پشت سر هم خیلی معذرت میخوام سرویس میرم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز