2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باردارم شوهرم میخاد بگیره ازونجایی که ماکارونی دوس داره میخام ماکارونی بپزم ۵ اذانه ۴ بیدارمیشیم

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

سحری سعی میکنم بهترین غذارو بزارم ک دلم وا بشه کله سخر پاشم  بخورم ☹🍂😐   خیلی بد خراکم    و  مثلا قرمه سبزی یا   کباب تابه ای   دمپختک     یه غذایی ک دلم  بکشه   یه هو دیدی میتزا  گذاشتم  با مرغ یا گوشت بدون سوسیس  و کالباس چون دهن ادم بو خر میگیره تو ماه رمضان   بچها راهکار بدین سحر قرص نعنا بخوریم خوبه طوله روز دهنمون بو نگیره    مسواکا اکثرا طعم دارن روزه را اکراه دار میکنن انگار 

تشنه میکنه نه؟

نه رب زیاد نمیزنم ما هرسال دو سه شب درمیون ماکارونی داریم عادت کردیم دیگ😂

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

2790
2778
2791
2779
2792