2777
2789
عنوان

آبروم رفت 😑

178 بازدید | 7 پست

تلفن گوشیم نمیدونم چرا بعد از تماس آیکن قطع تماس رو نمیاره و نمیتونم قطع کنم

الان اشتباهی دستم خورد به یکی که رودربایستی دارم باهاش تماس گرفتم دیگه نتونستم قطعش کنم😑

چیکار کنم درست بشه

ی حسگر چشمی داره بالای گوشی اونجایی ک میذاری جلو گوشت 

اون مشکل داره معمولا ی چیزی جلوشو میگیره ک موقع تماس صفحه خاموشه

لیبیل جدیدا عوض کردی؟؟

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی حسگر چشمی داره بالای گوشی اونجایی ک میذاری جلو گوشت  اون مشکل داره معمولا ی چیزی جلوشو میگیر ...

نه صفحه خاموش نیست ولی یا صفحه کاملا سفیده و گزینه های پایین صفحه مثل اسپیکر و قطع تماس رو نمیاره یا وقتی میاره نمیشه انتخابش کرد

نه صفحه خاموش نیست ولی یا صفحه کاملا سفیده و گزینه های پایین صفحه مثل اسپیکر و قطع تماس رو نمیاره یا ...

موقعی که اون قطع میکنه اون گزینه قطع تماس و غیره بالا میاد درسته؟؟

مشکل از چشمیه گوشیته عزیزم مال منن همینجور بود

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

موقعی که اون قطع میکنه اون گزینه قطع تماس و غیره بالا میاد درسته؟؟ مشکل از چشمیه گوشیته عزیزم مال م ...

آخه هیچ چیزی تغییر نکرده فقط بعد آپدیت اینجوری شده 

گلس و ... همون قبلیه 

در هر صورت ممنون از راهنماییت 🌹

آخه هیچ چیزی تغییر نکرده فقط بعد آپدیت اینجوری شده  گلس و ... همون قبلیه  در هر صورت ممن ...

شیائومی هستی؟؟ 

پس توی تنظیمات صفحه و نمایشگر تنظیمات تماس میتونی درستش کنی