nargesikhanom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1117 عنوان راه حل بدین بهم 177 بازدید | 7 پست سلام مامانا پسرم یک سال و یک ماهشه شبا خیلی اذیت میکنه هر یک ساعتی برای شیر بیدار میشه یکم میخوره باز میخوابه گفتم بهش شب یه وعده شیر خشک بدم شاید سنگین بشه بخوابه اصلا نخورد گفتم شیر ماجان بهش بدم با شیشه بازم نخورد اصلا شیری بجز شیر خودمو نمیخوره میخام از شیر شب بگیرمش نمیدونم چیکار کنم دیگه 1402/12/21 | 12:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8901 شیر شبو ازش بگیر هم برا دندوناش خوب نیست هم راحت تر میخوابهشبا سیرش کن صبح بیدار شد خودتم بیدار شو بهش صبحونه بده بچه گرسنه میشهشب بیدار میشه بهش آب بده چون تشنش میشهسختی داره یه چند شب ولی می ارزه ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
nargesikhanom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1117 شیر شبو ازش بگیر هم برا دندوناش خوب نیست هم راحت تر میخوابه شبا سیرش کن صبح بیدار شد خودتم ب ... چجوری از شیر بگیرمش ؟ چون بیدار میشه فقط شیر میخاد حتی پستونک قبول نمیکنه اون لحظه دو قطره میخوره باز میخوابه
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8901 چجوری از شیر بگیرمش ؟ چون بیدار میشه فقط شیر میخاد حتی پستونک قبول نمیکنه اون لحظه دو قطره میخوره با ... بهش آب بده ببین میخوره؟چون مکیدن فقط عادته براشون و بهشون آرامش میدهمطالب زیادی در مورد از شیر گرفتن هست بخون کمک کننده س ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
nargesikhanom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1117 بهش آب بده ببین میخوره؟ چون مکیدن فقط عادته براشون و بهشون آرامش میده مطالب زیادی در مورد از شیر گ ... بخدا شاید باورت نشه این پسر من من کچل کرده آب با لیوان یکم میخوره ولی با شیشه بیشتر بخوام بهش بدم باید شیرینش کنم تا بخوره آب خالی نمیخوره
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8901 بخدا شاید باورت نشه این پسر من من کچل کرده آب با لیوان یکم میخوره ولی با شیشه بیشتر بخوام بهش بدم با ... اشکال نداره شب یکم شیرین کن بده بخوره که دیگه شب ولت کنه دختر من شبا هم یسرهههههه دهنش بود مثل پستونک میمکید من یه طرف بدنم خشک میشد تا صبح ولم نمیکرد خیلی اذیت شدم ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
nargesikhanom مدیر استارتر عضویت: 1401/03/27 تعداد پست: 1117 اشکال نداره شب یکم شیرین کن بده بخوره که دیگه شب ولت کنه دختر من شبا هم یسرهههههه دهنش بود مث ... وای منم همینم بخدا تا میخوام بخوابم گریه میکنه که شیر بخوره حاضرم سه چهار ساعت بخوابم ولی همونو راحت بخابم ده بار بیدار نشم
قویسفید عضویت: 1402/01/11 تعداد پست: 8901 وای منم همینم بخدا تا میخوام بخوابم گریه میکنه که شیر بخوره حاضرم سه چهار ساعت بخوابم ولی همونو راحت ... حتما اینکارو بکن مطلب بخون امتحان کن ببین کدومش تاثیر میذارهدختر من دوتا دندون جلوش پوسید بخاطر همین شیر شب ⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫