2789
عنوان

عکس بی بی چک

161 بازدید | 18 پست

سلام.خانما من روز 8و9دورم بدون قصد بارداری رابطه محافظت نشده داشتیم....ک وسط دورم ی سری دل دردای شدیددد پریودی ک سرحاملگی دخنرم داشتم بم‌دس داد و سینه هام شرو ب حساس شدن کردن.تااینک 5روز ب موعدم ی بی بی مدیکور زدم مثبت شد درحدهاله صورتی.فرداش رفتم ازمایش دادم منفی شد دوباره بی بی زدم هاله کمرنگگگ زد دیروز دوباره ازمایش دادم ینی سه روز ب موعدم مونده منفی شددرحد یک بود عددش.امروز دوباره بی بی زدم هاله کمرنگ زد هالش پرنگ نمیشه ولی بی بی هام همه هاله میندازه..خب دلیلش چیه اخه...نمیدونم امروز صبم یکی زدم انگارهاله داره یامن توهم میزنم

کو

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چخبرته انقد ازمایش میدی بزار لااقل موعد بگزره بعد برو..هاله هم وقتی بی بی چک خشک‌بشه معمولن هاله کم رنگ داره منم زیاد داشتم ازاین بی بی چکا..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
تو تاپیک قبلیام میبینی لطفا

خب عزیزم ب این وضوحی مثبته مبارکه.واسه ازمایشم عجله نکن بزار ازوقت موعدت ک ی هفته گذشت برو ازمایش بده مطمعن باش بتات میره بالا.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خب بقیه میگن منفی نمیدونم تو کدوم میگی مثبت هردوتا یا یکیشون

جفتشون کاملا مشخصه خط افتاده

جفتشون کاملا مشخصه خط افتاده

ازه ولی خب بقیه نمیبینن نمیدونم چرادبی بی چک اینجوری میشه ولی پررنگ نکیشه درحد همون کممم...ازمایشمم ک منفی اما سینه هام حساس شدن شدید و کمردرد دارم