2777
2789
عنوان

روزه بگیرم؟

170 بازدید | 14 پست

میخواستم امروز روزه بگیرم ولی بعد اذان بیدار شدم آب هم نخوردم و گفتم ولش کن از یکم ماه رمضون روزه میگیرم.و بعد خوابیدم الان بیدار شدم.هنوز هیچی نخوردم به نظرتون روزه بگیرم امروز یا نه؟

اره عزیزم امروزو روزه بگیر 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

اگه توانشو داری بگیر ...منم روزه ام سحر نخوردم

شامم نخورده بودم ولی قبل خواب یه لقمه نون پنیر دوتا خرما خوردم ساعت ۱۲ 

پس کی میای تو دلم فندق مامان؟منو بابا چندماهه منتظریم🥲من تورو از امام رضا خواستم ۱۴۰۳.۲.۱۳ میدونم دست خالی از حرمش برنمیگردم....                                                              ۱۴۰۳.۴.۲۱ بی بی چکم مثبت شد یعنی تو اومدی تو دلم مامانی... خوش اومدی عزیزکم خداروشکر ک روز پنجم محرم کاری کرد تا همیشه مدیون امام حسین بمونم🥹
پس نیتم چی میشه

مهم نیس عزیزم  

الان شما قصد داری روزه باشی و قبل از اذان ظهره شهرتونه .. 

پس نیتتم صحیحه 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

واقعاااا؟

بله گلم واقعاببینین نیت مهمه.مثلاشب باخودت میگی فردامیخوام روزه بگیرم ولی صبح بیدارمیشی میبینی وقت سحری گذشته یاوقت نمازگذشته. خوب؟اون روزومیتونی روزه بگیری چون نیت کردی.ولی یه موقعی هس که آدم قصدنداره که فرداروزه بگیره ولی صبح باخودش میگه حالاکه من هیچی نخوردم بزارامروزوروزه بگیرم اون روزه قبول نیست چون نیت روزه نداشته.

شماهم اول قصدداشتی که روزه بگیری ولی چون سحری بیدارنشدی  دیگه قصدروزه نکردی بی خیال روزه گرفتن شدی .صبح هم باخودت گفتی حالاکه هیچی نخوردم پس روزموبگیرم.پس این روزه حساب نمیشه.من اینجوری شنیدم.

حجت الاسلام والمسلمین.............😅

بازم ازمرجعت بپرس

بله گلم واقعاببینین نیت مهمه.مثلاشب باخودت میگی فردامیخوام روزه بگیرم ولی صبح بیدارمیشی میبینی وقت س ...

از قدیم گفتن روغن ریخته رو نذر امامزاده کن 

تا قبل از اذان ظهر اگ نیت عوض شه باز هم میشع اون روز رو روزه گرفت