2777
2789
عنوان

بارداری

150 بازدید | 19 پست

خانما من دیروز رابطه داشتم بعد رابطه خون قرمز و صورتی دیدم خیلی ترسیدم خیلی اما اصلا درد نداشتم و کامل قطع شد همون یه دفعه بود اما چون شب بود فقط بیمارستان باز بود و ترسیدیم بریم اونجا چون اکثرا جوونن و بی تجربه 

امروزم برا ساعت چهار وقت سونو دارم پنج هفتمه 

حالا از یه طرف نگران اون خونریزیم دارم دیوونه میشم 

از یه طرفم تو نی نی سایت نوشتن ۵ هفته برا سونو زوده 

بعدشم میخواستم برا سونو برم حموم اما چون اینطوری شدم از ترسم جم نمیخورم 

سونوی پنج هفته واژیناله یا شکمی؟

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا واژیناله

۱۴۰۲/۱۲/۲۰بیبی چکم مثبت شد دعا کنید برام بمونه خداجون این عیدی که بهم دادی سالم بذار تو بغلم تو تاریخ ۱۴۰۳/۳/۳۰دنیای ماهم صورتی شدتو1403/۸/۱۳ نورا خانومم اومد تو بغلم😍

شکمیه خونریزیت قطع شده؟ 

خداروشکر شکمیه 

اره همون یه دفعه بود ببخشید میگم ولی چون همراه ترشح بود مقدارش حس کردم زیاده اما رقیق بود بعدش اصلا نیومد اصلا 

دردم نداشتم

میشه برای سلامتی تو دلیم صلوات بفرستی🥰 تو تاریخ ۱۴۰۲/۱۲/۵ (روز نیمه شعبان) بی بی چکم مثبت شد عیدی اقام بود ❤️   خوش اومدی فندق مامان   ❤️  
من شش هفتم بود لخته خون دیدم رفتم سنو شکمی

مال من لخته نبود

واژینال هست خب رعایت کنید سه ماه اول و تو رابطه 

دکترم گفت رابطه موردی نداری اصلا نه درد داشتم نه رابطمون طوری بود که بگم خطرناکه 

نکنه جفتم پایینه ؟

خداروشکر شکمیه  اره همون یه دفعه بود ببخشید میگم ولی چون همراه ترشح بود مقدارش حس کردم زیاده ا ...

منم هفته های اول روز پریودم یکم خونریزی داشتم اما چون قطع شد جدی نگرفتم فقط استراحت کردم و نشاسته خوردم خداروشکر رفع شد

مال من واژینال بود

الان سردرگمم شکمیه یا واژینال ؟

خطرناکه برم حموم؟دوروز پیش حموم بودم گفتم قبل سونو میرم که اینطوری شد 

اصلا خوشم نمیاد اینطوری برم دکتر از طرفیم نگرانم 

دکترم گفت رابطه موردی نداری اصلا نه درد داشتم نه رابطمون طوری بود که بگم خطرناکه  نکنه جفتم پا ...

نه الان که جفت معلوم نیست کجاس منم تو ۶ هفته لکه بینی داشتم تا ۹ هفته البته من رفتم مسافرت این طور شدم دیگه دکتر بهم شیاف و قرص داد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
شکمیه واژینال نداریم ک ولی این لک ها طبیعیه دیگ نزدیکی نکن جیز سنکینم برندآر استراحت کن تا بری میش د ...

خدا از دهنت بشنوه گلم اره دیگه غلط بکنم فقط استراحت میکنم 

منم بخاطر همین استرس گرفتم نکنه پنج هفته برم بگن چیزی دیده نمیشه فقط ساکه بعد من دوباره هولو ولا بیفته به جونم