2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون برای رسمی ها بود برای قراردادی ها هنوز تاریخ ندادن عزیزم ولی احتمالا بعد عید گفتن

والا با دیپلم داشتن بومی روستا میگرفتن آزمون استخدامی بود ، الان ثبتنام کردی شما برای قراردادی؟

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

والا با دیپلم داشتن بومی روستا میگرفتن آزمون استخدامی بود ، الان ثبتنام کردی شما برای قراردادی؟

آره ثبت نام که یکی دو هفته پیش کردم فقط از منابعش نمیدونم و سطح سوالاتش

اگه شرایطشو داشته باشی وتو روستاتون رقیبی نداشته باشی موفق میشی

شرایطشو دارم که تونستم ثبت نام کنم ولی متاسفانه پنج تا رقیب دیگه دارم و اینکه نمیدونم سطح سوالات و منابع چجوریه و چی بخونم🥴

شرایطشو دارم که تونستم ثبت نام کنم ولی متاسفانه پنج تا رقیب دیگه دارم و اینکه نمیدونم سطح سوالات و م ...

منابع رو برو اداره بهورزی محلتون بپرس /تو گوگلم بزن شاید چیزی باشه/واز همه مهمتر یه پارتی خوب پیدا کن /موفق باشی عزیزم

آره ثبت نام که یکی دو هفته پیش کردم فقط از منابعش نمیدونم و سطح سوالاتش

خواهر من برای روستاشون بهش زنگ زدن حدود ۸،۹ بهمن بود بعد گفت مدارکت رو تا فردا بیار آخرین مهلته اینم نتونست ببره دیپلمش رو نداشت دیگه نرفت خیلی هم ناراحت شد از روستای پدری مون سه نفر بودن هر سه هم دیپلم ردی که با پول و دو سه بار امتحان دادن قبول شدن دیپلمو خواهرم ولی لیسانس داشت حیف شد 

منابغ رو پرسیده بود گفتن که برای دیپلم همین دروس دبیرستانه دیگه سوالات هوش و اینا نداره ولی برای لیسانس داره  از اندیشه یک و دو   انقلاب اسلامی و اینا بعلاوه محاسبات و آمار و هوش  

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

شرایطشو دارم که تونستم ثبت نام کنم ولی متاسفانه پنج تا رقیب دیگه دارم و اینکه نمیدونم سطح سوالات و م ...

سلام میشه بگی کجا ثبتنام کردی؟ من رفتم کافینت گفت دی ماه بود تموم شده

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

خواهر من برای روستاشون بهش زنگ زدن حدود ۸،۹ بهمن بود بعد گفت مدارکت رو تا فردا بیار آخرین مهلته اینم ...

وای واقعا چه حیف اگه به ثبت نام میرسید شک نکن قبول شده بود ولی متاسفانه اطلاع رسانی ضعیفی در این مورد هستش، هرچند به ما هم دیر اطلاع رسانی شد ولی خب تونستم تو روز آخر ثبت نام کنم

ممنون عزیزم

سلام میشه بگی کجا ثبتنام کردی؟ من رفتم کافینت گفت دی ماه بود تموم شده

اداره بهداشت، برای هر روستایی تاریخاشون متفاوته یه دفعه میبینی اطلاعیه میدن برای جذب نیرو

اداره بهداشت، برای هر روستایی تاریخاشون متفاوته یه دفعه میبینی اطلاعیه میدن برای جذب نیرو

آها برای ما پس تموم شدا موفق باشی گلم 

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید