2777
2789
عنوان

ازمایش بتا

379 بازدید | 62 پست

سلام دوستان من فردا موعد پریودم هستش این ماه قرص مصرف کردم برای بارداری ۱۱ ام همین ماه رفتم ازمایش بتا ۳.۲ بودش ناامید شدم گفتن منفیه باز دوباره ۶ روز بعدش رفتم یعنی ۱۷ ام ۱۸.۶ بودش گفتن مشکوک به بارداری ۷ روز دیگه بیا به نظرتون باردارم؟

احتمالا 

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کنه گلم مرسی عزیزم

انشالله هستی واست آیه الکرسی خوندم

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

خدا کنه گلم مرسی عزیزم

عزیزم بیبیچک رو بزن امروز .احتمال زیاد هم بارداری چون بتا بالا رفته.خبربیبیچ رو به ما هم بده .من بی بی چکام همه از ۴ روز قبل موعد میشه ،روژموهدم میرم ازمایش

عزیزم بیبیچک رو بزن امروز احتمال زیاد هم بارداری چون بتا بالا رفته.خبربیبیچ رو به ما هم بده .من بی ...

باش عزیزم فرقی میکنه صبح بزنم یا بعد از ظهر ؟ اخه از صبحه ۳ بار رفتم سرویس تابرم بگیرم تقریبا ظهر میشه

ممنون عزیزم یک سقط داشتم از لحاظ روحی یک ساله خیلی داغونم تنها چیزی که واقعا حالمو خوب میکنه ازمایشم ...

استرس الان اصلا خوب نیست به چیزای خوب فکر کن 

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)