2821
2789
عنوان

خلط گلو

451 بازدید | 10 پست

سلام خانما ببخشید سر صبح همچین سوالی میپرسم ولی واقعا اذیت میشم گفتم شاید کسی راه حلی بلده.

من حدودا ۱۴ روز پیش بدن درد و گلودرد گرفتم و صدام به طور کاااامل گرفت. رفتم دکتر کلی دارو وآنتی بیوتیک و شربت و ضد حساسیت داد. صدام ۲۰ درصد باز شد. گلودردم ۸۰ درصد حل شد و بدن دردم یه هفته طول کشید خوب شه. الان نه گلوم درد میکنه نه بدنم ولی این گرفتگی صدا کامل خوب نشده که هیچ، سرفه های خلط دار اضافه شده. صبح که بیدار میشم تا چهل دقیقه مداااام سرفه های وحشتناک میکنم بعد هم کلی خلط سبز دارم. دکتر رفتم، زوفاعسلی و دیفین هیدرامین و اکسپکتورانت و آزیترومایسین داد اصلا اثری نداشته. چهارتخم و نشاسته میخورمم فایده نداره. مدام کجبورم صدامو صاف کنم. آبریزش بینی هم که هست. دیگه دارم دیوونه میشم‌ صدام دیگه نگرفته ولی کامل تغییر کرده. کسی راه حلی بلده؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حق داری ...منم هی خوب میشم هی برمیگرده ....

من روزی ۵بار بوخور اب جوش و اکالیپتوس دادم ، اب نمک غلیظ قرقره کردم و ی کم رقیقتر داخل بینی هام کردم که پشت حلق راهم شستشو بده ،بعدم دائم لباس گرم پوشیدم و روی گلو و ریه هامو با روغن بادام ماساژ دادم بهترشدم ....ولی اخرش هنوزهم انگار مریضم بعد یه ماه....

ی قرص خنک کننده و التهاب گلو ازاین طعم دارها از داروخونه بگیر تا سرفت شروع میشه بخور خوب میشه

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
حق داری ...منم هی خوب میشم هی برمیگرده .... من روزی ۵بار بوخور اب جوش و اکالیپتوس دادم ، اب نمک غلی ...

خیلی مریضی بدیه. الان ماه رمضون داره شروع میشه درد منو گرفته چطور میخوام روزه بگیرم این همه خلط دارم پشت گلو

عزیزم مطمئنی مال گلوت مال ریه ات نیست؟ 

من ریه ام حساس شده بود و عفونت کرد سرفه هام زیاد بود سرفه که میکردم چرکی بود

رفتم پیش متخصص ریه

با اسپری و از این قرص ها که باید با دستگاه یا نی بکشی بره تو ریه بهم داد سریع خوب شدم

از شما هم فکر نکنم مال گلو باشه با این حجم از دارویی که خوردی 

عزیزم مطمئنی مال گلوت مال ریه ات نیست؟  من ریه ام حساس شده بود و عفونت کرد سرفه هام زیاد بود س ...

نه مال گلو نیست. یا از سینوزیته یا از ریه چون مدام آبریزش بینی دارم میگم شاید سینوزیته ولی همزمان سینه ام هم صدا میده. دکترا هم گیج میزنن نمیفهمن

2790
2823
2791
2779
2792