purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 عنوان برادر عزیزکم... 259 بازدید | 10 پست دوستان میشه دعا کنین داداشم شفا پیدا کنه و عاقبت به خیر شه و کارمون هم ختم به خیر شه 😢🙏به دعاهاتون خیلی اعتقاد دارم💖لایک کنید براتون حمد میخونم😘 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚 1402/12/21 | 06:37 20 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 ۱۴تاصلوات میخونم براش مرسی عزیزم یه دنیا ممنون🙏😘 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 عزیزم برادرت چش شده ؟ یه بیماری روحی داره شدید نیست ولی با قرص تحت کنترل هست اماخوب از درس افتاده قدیم کلی درس میخوند سرش از کتاب بلند نمیشد الان نمیخونه سال کنکورشم هست بزرگترین غم تو دلم همینه خدایا خودت حافظ این بچه باش 💔 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
tanhaجون عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 62 یه بیماری روحی داره شدید نیست ولی با قرص تحت کنترل هست اماخوب از درس افتاده قدیم کلی درس میخوند سرش ... همه چیز که درس نیس مجبورش نکنید درس بخونه .بزارید سالم و شاد زندگی کنه کو شغل ازاد داشته باشه فقط زندگیش بکنه
nik_san عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 2190 یه بیماری روحی داره شدید نیست ولی با قرص تحت کنترل هست اماخوب از درس افتاده قدیم کلی درس میخوند سرش ... الهی ایشالله خوب میشه میشه واسه منم دعا کنیمنم دقیقا شرایط برادر شما رو دارم
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 همه چیز که درس نیس مجبورش نکنید درس بخونه .بزارید سالم و شاد زندگی کنه کو شغل ازاد داشته باشه فقط زن ... داستان اینجاس به خاطر بیماریش شاد هم نیست 😞 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 الهی ایشالله خوب میشه میشه واسه منم دعا کنی منم دقیقا شرایط برادر شما رو دارم حتما عزیزم 😘😘 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚
زیبای_باطنی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 10821 یه بیماری روحی داره شدید نیست ولی با قرص تحت کنترل هست اماخوب از درس افتاده قدیم کلی درس میخوند سرش ... افسرده شده حتما برادر منم افسردگی داره 🇮🇷 امیر المومنین علی علیه السلام: حق برای من هیچ دوستی باقی نگذاشت 🙏
purpleoceaaan مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 4802 افسرده شده حتما برادر منم افسردگی داره اینم هست ولی بیماری اصلیش یه چیز دیگس 😢انشالله خدا شفا بده برادرهامون رو🙏 •دلشکستن هنر نیست؛تا توانی دلی به دست آور🍀💚