2777
2789
عنوان

منو ببخش🌻

| مشاهده متن کامل بحث + 740 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اثر متن قشنگت از بین میره .پاکش کن به نظرم

بعدش واسه اثرگذاری ننوشتم حرفای دلی بود.که دیگه الان دلم حق تصمیم نداره دیگه به اندازه کافی رسوام کرده از الان به بعد عقلم باید تصمیم بگیره 

نه بی غیرتی نیست .شاید عاشقی باشه که دلت میخواد عشقت کاری را کنه که حالشا خوب میکنه 

ولم کرد🖤دنیا واسم تموم شد دیگه. اینو مینویسم شاید بیاد ببینه.اگه تونستی تو تحمل کنی رفتنت رو ‌پس باید به همه چیز شک کرد به این دنیا باید شک کرد.فکر نمیکردم اینقدر دردناک باشه رفتنت. موندنت هم وقتی دلت یه جای دیگه بود بدرد نمیخورد🖤

ولم کرد🖤دنیا واسم تموم شد دیگه. اینو مینویسم شاید بیاد ببینه.اگه تونستی تو تحمل کنی رفتنت رو ‌ ...

حستون را درک میکنم و میدونم چقدر سخته تحمل این درد .من تاپیک های شما را خوندم ،گفتید اون عاشق یکی دیگه اس .نمیدونم چرا پس با شما وارد رابطه شده ولی الان پیام و امضا شما را ببینه و برگرده قطعا از سر ترحمه نه عشق .

ما خانم ها  نمیتونیم عشق واقعی اولمون را فراموش کنیم پس شاید اون دختر هم نتونسته اونا فراموش کنه و در حق شما خیانت کنه .که پیش شما باشه و یکی دیگه در قلبش. سخته ولی بپذیرید .

لایک نکنید😜

@سپیده______  

سلام میشه ازت خواهش کنم بیای اونور کارت دارم خیلی مهمه به عنوان کادو تولدم بیا🥲🦭لطفا دارم دق میکنم تا قبل ۶ بیا لطفا میخوام ازت عذرخواهی کنم یه کار دیگه هم دارم اون پیامهایی که دادم رو نخون یه کمکت نیاز دارم »سپی لطفا بیا