2777
2789
من نظرم اینه آخه در یه حدن دیگه اونی که موهاش مشکیه چهرش کلاسه ولی اون یکی خوشگل تره ولی خیلی باکلاس ...

آره خوب وقتی چهرتو دستکاری کنی به روز میشه دیگه و حتما باکلاس ولی زیبایی خدادادی اصلا با این چیزا قابل مقایسه نیست بنظرم حیفه آدم صورتش اگه نقصی نداره دست بزنه ولی اگه ایراد داره میتونه برطرف کنه

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

این خیلی زور داره ها منم خواهر بینیش خیلی کوچیکه یعنی مثل نخود ولی فقط قوس داره فردا عمل کنه همه میگ ...

دقیقا مشکلم همینه بگن با عمل خوب شده قیافش خودمو میکشم    مگه اینکه عکس قبلمو چاپ کنم بزنم رو لباسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

این خیلی زور داره ها منم خواهر بینیش خیلی کوچیکه یعنی مثل نخود ولی فقط قوس داره فردا عمل کنه همه میگ ...

ولی نه واقعا خیلیا باعملم قشنگ نمیشن تمام کسایی که با عمل قشنگ میشن خودشون زمینشو داشتن خیلیارو دیدم کلی عمل کردن و واقعا قشنگ نشدن

آره خوب وقتی چهرتو دستکاری کنی به روز میشه دیگه و حتما باکلاس ولی زیبایی خدادادی اصلا با این چیزا قا ...

آره مگه عمل کرده سمت راستی چه عملایی

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
دقیقا مشکلم همینه بگن با عمل خوب شده قیافش خودمو میکشم      مگه اینکه عکس قبلمو چاپ ...

آره همه میگن بینیت با عمل خوب شده ولی در حالی که قبل عمل هم خوب بوده

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم