2777
2789
از نظر من هر کدوم زیبایی خاص خودشونو دارن دیگه من فقط رنگ موهای دومی رو خوشم نیومد ولی خب خوشگله&nbs ...

ممنون از نظرت ولی جوابتو میخوام بدم که سمت راستی ژل لب و بوتاکس و فیلر و .... اینا داره وسمت چپی کاملا نچرال فقط آرایش داره

میشه برام صلوات بفرستین برای نیت توی دلم.... ممنونم انشالله خیر ببینید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کم شده دیگه ملت نمیخوان ایراد داشته باشن وقتی میشه برطرف کرد حالا یه عده دوست ندارن که خب مهم ن ...

به شخصه هرگز هیچکس به چشم زشت نمیاد و ایرادات چهره کسیو نمیگم خودمم بینیم عمله لبامم ژله ولی خیلی نچرال

من دوس ندارم عمل کنم دماغ خودم خیلی خوشگل بود جوریکه چند سال پیش خواهرم رفت بینیشو عمل کنه همه ی مردم میومدن سمتم میگفتن وای کار دکتر چقد قشنگه اصلا معلوم نیس عمل کردی  حالا بینیم عملی نبودا بعد کادر اتاق عمل جراح بینی خواهرم منو دیدن گفتن شما هم پیش دکتر خودمون عمل کردی؟؟؟در این حد خوب بود ولی همونموقع هم پزشک منو معاینه کرد گفت دماغت از داخل استخونش کج شده یسال فرصت داری عمل کنی وگرنه کج کج میشه منم گوش نکردم ب حرفش الان هشت ساله میگذره واقعا دماغم کج شده هر کی میلینه متوجه میشع میگه چرا کج شده بینیت ، واسه همین بایذ عمل کنم ولی از اونورم دوس ندارم بعد عمل همه بگن با عمل خوشگل شده معلوم نیس قبلش چه عنی بوده  

ایران شده ژاپن همه شبیهه هم شدن و الان دیگ نچرال موندن افتخاره و جزو استثنا ها هست اگ میخای تک باشی ...

نچرال زشت به چه درد میخوره 

متولد ۸۶هستم اندازه ۹۰ساله ها میفهمم 
به شخصه هرگز هیچکس به چشم زشت نمیاد و ایرادات چهره کسیو نمیگم خودمم بینیم عمله لبامم ژله ولی خیلی نچ ...

نچرال عمل کردن خوبه نه اینکه پلنگ بشی

من دوس ندارم عمل کنم دماغ خودم خیلی خوشگل بود جوریکه چند سال پیش خواهرم رفت بینیشو عمل کنه همه ی مرد ...

این خیلی زور داره ها منم خواهر بینیش خیلی کوچیکه یعنی مثل نخود ولی فقط قوس داره فردا عمل کنه همه میگن بینیش با عمل خوب شده حالا ب تو هم میگن فشاری میشی 😅