2777
2789

من کت و سرافان که امسال مده خریدم ولی عکس ندارم مجلسیه عزیزم

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واسه عید اکثرا کت میگیرن یا از اون مانتو های کارشده ی ژاکارد، من خودم از این مدل شومیزی ها گرفتم، چونکه قرار نیست جایی بریم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

کت های کوتاه و آزاد باشلوار بگ یا مام 

کت و شلوار و جلیقه 

کت سوزندوزی یا جلیقه سوزندوزی 

جلیقه یا کت کوتاه با سارافون 

کت های پولکی 

کت و شلوار پلیسه یا دامن پلیسه 

من پارچه کارشده گرفتم کت بدوزم خودم

مبارکه گلم

سلامت باشی عزیزم🌹

من خوشبخت ‌ترینم تو دُنیا که شماهارو👈👨‍💼♥️👧توی زندگیم دارم 👨‍👩‍👧 دلیلِ آرامش و خوشبختی مَنین 🧿😍️♥️                           □●من میدونم خدا آینده باهم مون رو خیلی زیبا رقم زده♡❞ ️ قضاوت ممنوع📛#چقدر دوست داشتنی اند کسایی که به جای قضاوت کردن🚫❌️❤️‍🩹💔👈 آرومت میکنن،👈درکت میکنن و👈 باهات همدردی میکنن؛ آرامش نصیب دلاشون🥰🫶♥️
ازاین مانتو کتی النگویی ها قشنگن بنظرتون

نمیدونم کدوماست 🙈

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل 🥂🕊️🤍🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز