2777
2789
عنوان

کالابرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 1281 بازدید | 89 پست
نمیدونم‌والا پریشب ک استعلام گرفت نریختن

منم نریختن برنامه شما نصب کن بهت میگه 

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببیین اصلش اینکه ۷۰۰ خرید کنی که ۲۰۰ تخفیف بدن،.

ولی هستن فروشگاه های که به همون اندازه که دولت داده نفری ۲۲۰ ،اندازه همون جنس میدن و پولی نمی‌گیرم!!!!!

که دولت به اینا میگن متخلف ، ولی هستن بگردی اطرافتون.

منم اندازه پولم جنس گرفتم و پولی ندادم!!!!

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
آره 1500خرید می‌کنی 660تومن کم میشه از پرداختی

خب چکاریه همونو 660تونن خرید میزنه ادم دیگه

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
منم نریختن برنامه شما نصب کن بهت میگه 

اسم برنامه شما هست؟؟

باید دل من از دل تو دل برباید💖باید ز تب عشق تو جانم به لب آید💖پیدا نشد عاشق تر و دیوانه تر ازما💖دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید💖
اسم برنامه شما هست؟؟

اره

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ما همین سر شبی رفتیم گرفتیم بازم همونطور بود

خداکنه 

چرا نخرن در هر صورت خرید برا خونه میخوایم .هنوز نفری 220تومن از خریدامون کم میشه

ما ۴ نفریم 

۲ ملیون خرید کنیم  ۸۸۰ تومن کم میشه یعنی کلا ۱۱۰۰ پرداخت میکنیم؟

چرا نخرن در هر صورت خرید برا خونه میخوایم .هنوز نفری 220تومن از خریدامون کم میشه

خب عزیز شاید دم عیدی کسی پول نداشته باشه دوتومن خرید کنه که یک تومن تخفیف بدن

ما ۴ نفریم  ۲ ملیون خرید کنیم  ۸۸۰ تومن کم میشه یعنی کلا ۱۱۰۰ پرداخت میکنیم؟

خدالعنتشون کنه مردمو مسخره کردن