2777
2789
عنوان

همسر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه الان چند ردزه به جای اینکه منو دل داری بده ناراحته  و زور میخنده من می فهمم حالم بدتر میشه

خب بهش فرصت بده خودشو جمعو جور کنه.اونم آدمه،توهم نقطه ضعفشی.از این موضوع ک بگذریم،برمیگردیم ب خودت،چرا ضعیفی رو ب خودت تلقین میکنی؟چرا همش میگی ضعیفی؟چرا چشمت ب دلداری دادن شوهرته؟ب خدا متکی باش.بهترین تکیه گاه جز خدا کی میتونه باشه؟شوهرت ی وسیلس ک خدا جلوی راهت قرار داده تا بواسطه اون ایمانت ب خدا قوی بشه،تا تکیه گاه خودتو خدا بدونی،نه اینطوری،اینجا،گیر کنی

خب بهش فرصت بده خودشو جمعو جور کنه.اونم آدمه،توهم نقطه ضعفشی.از این موضوع ک بگذریم،برمیگردیم ب خودت، ...

نمیتونم قوی باشم هرکاری کردم نشد

شانس من همسرمم اینجوری😔

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

نمیتونم قوی باشم هرکاری کردم نشد شانس من همسرمم اینجوری😔

وقتی هنوز خودت هرکاری کردی نشده ک قوی بشی،وقتی هنوز خودت ضعف داری،چرا انتظار داری شوهرت بشه ی آدم کامل؟همه چیز ب شانس نیست،شوهرت خیلیم خوبه،اینو جدی میگم.منتها شما داری منفی نگری میکنی،خب حق داری الان خودتم روحیت حساس شده.ولی بیا منطقی حرف بزنیم.ببین تو اگه بشینی ب خوبیای شوهرت فکر کنی ممکنه یاد ۴۰ تاشون بیوفتی،اما اگ ب بدی هاش فکر کنی ممکنه فقط یاد ۲۰تاشون بیوفتی.خب چرا نمیگی این ۴۰ تا پیشکش اون ۲۰ تا؟ تا وقتی دید خودت نسبت ب شوهرت اصلاح نکردی نمیتونی ازش ی مرد کامل بسازی،ی مرد حامی بسازی ک خودت تصورش می‌کنی

چون خودتم هنوز ب اون آگاهی نرسیدی 

وقتی هنوز خودت هرکاری کردی نشده ک قوی بشی،وقتی هنوز خودت ضعف داری،چرا انتظار داری شوهرت بشه ی آدم کا ...

بله عزیزم درست میگی ولی نمیدونم باید چیکارکنم

بله عزیزم درست میگی ولی نمیدونم باید چیکارکنم

منم نمیتونم راهنماییت کنم،ب خدا توکل کن،راهش پیدا میشه 

اما ته همه ی حرفای من اینه ک زندگی قشنگه،خیییلی قشنگ 

لذت ببرید،بخندید،بخندونید،فرصت کمه.شوهرت ناراحته باهاش حرف بزن،بخندونش.تو حالشو خوب کن،اون صد برابر جبران می‌کنه

منم نمیتونم راهنماییت کنم،ب خدا توکل کن،راهش پیدا میشه  اما ته همه ی حرفای من اینه ک زندگی قشن ...

ممنونم از حرفهات عزیزم

حس همسرتون بشما فقط یه کلمه هست، ققط یک کلمه:

عشق

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤