2789
عنوان

همسر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 855 بازدید | 44 پست
پس من به کی تکیه کنم تو روزهای سختی

کی بهتر از کسی ک اییینهمه دوستت داره؟ 

داری ناشکری می‌کنی

نشه یهو ب خودت بیای ببینی دیگ این دورانتون تموم بشه و حسرت بخوری

اون اتفاقا تکیه گاه خوبیه برات چون مواظبته،نگرانته 

یکی از اقوام نزدیکم ۶سال با ی دختری دوس بود بعدش کات کرد به طور جدی ...بعد از ۶ماه بعد کاتش منو دید خونه مامانبزرگم ...قبلا که میدیم بهم توجه خاصی نداشت اما اون روز همش با حسرت نگاهم میکرد ...تو هر اتاقی میرفتم میومد دنبالم ...به حرفم میخندید و تکرارشون میکرد (البته یبار این کار رو کرد فقط)...آخر شب وقتی منو مامانمو رسوند خونموم از کنارم رد شد بهم گفت شب بخیر برا اولین بار ...بنظرتون عاشقم شده ؟از کجا بفهمم عشق یا هوس ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو اینترنت زدی کفته سرطان بعد ناراحتیت؟؟؟؟ دکتر باید بری بابا ازمایش بدی هزار جور بالا پایینت میکنن ...

شاید شما خودتون قوی هستید ولی یه نفر ضعیف باشه احتیاج به یه آدم محکم داره تا بهش تکیه کنه

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

۹ساله ازدواج کردیم

منظورم علاقه اش به شماست....هنوزم مثل روز اول دوستت داره.....این فرق داره با قوی بودن.....قوی بودن مرد یه جا تموم‌میشه...برای همسرتون پیش شما تمومه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
عزیزممم🥺❤️ مطمعن باش تو سختیا کنارته چون خیلی دوستت داره روت حساسه

ولی نمیتونم حرفم رو بهش بزنم وقتی ناراحتم یا وقتی دردی دارم😔

یکی از اقوام نزدیکم ۶سال با ی دختری دوس بود بعدش کات کرد به طور جدی ...بعد از ۶ماه بعد کاتش من ...

صرفا با ادب و با نزاکت بوده مگر اینکه ایشون اقدامی کنند که شما رو متوجه کنه

در دوچال گونه ات دنیای من جا می شود ،عاشق دنیای خویشم لحظه خندیدنت 😍
کی بهتر از کسی ک اییینهمه دوستت داره؟  داری ناشکری می‌کنی نشه یهو ب خودت بیای ببینی دیگ این د ...

نه الان چند ردزه به جای اینکه منو دل داری بده ناراحته  و زور میخنده من می فهمم حالم بدتر میشه

شاید شما خودتون قوی هستید ولی یه نفر ضعیف باشه احتیاج به یه آدم محکم داره تا بهش تکیه کنه

نه من ضعیفم داغونم یعنی!!!

ولی اینکه همسرم هوامو داره نگرانم دلواپسم هست خوشم نمیاد اگه بیخیالم بود واسش مهم نبودم دوست نداشتم چون من ادمی هستم که نیاز به توجه دارم چون تک فرزندم مادر پدرمم خیلی بهم توجه داشتن سختم بود اگه همسرم اینجوری نبود 

حالا اگه همسرت واسش مهم نبود و نگرانت نمیشد اصلا بهت اهمیت نمیداد چی اونجوری خوست میامد؟؟؟

منظورم علاقه اش به شماست....هنوزم مثل روز اول دوستت داره.....این فرق داره با قوی بودن.....قوی بودن م ...

و این خیلی بده