2777
2789
عنوان

خورد تو ذوقم😭🤣

102 بازدید | 8 پست

قرار بود چهارشنبه سوری دیشکری دیدین نی ناش راه بندازم تو محله رسمای قدیمیو زنده کنیم 

ولی زندگی بهم ی بیلاخ نشون داد گفت بیاااااااا میذارم بری مگه

الان مریض شدم ویروس گرفتم باید برم دکتر

چقدر داغانم من اخه خدایا🤣🤣🤣🤣🤣

حالا چیکار کنم دلداریم بدیننننن 

قرار بد با بچه ها بریم بترکونیم بدون خطر این دیگه چه زندگی ایهههه😭🤣🤣🤣🤣

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

خودتو ببند به دارو تقویتی و ابمیوه و سوپ ، بوخور اب جوش و استراحت ...خیلی خیلی بهترمیشی ...بعدهم دوتاماسک بزن و برو ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب میشی میری

خیلی اوضاعم خرابه

گلوم التهاب داره

سرفه کم ولی بدن درد

تازه خوب شده بودما دوباره برگشت

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

نترس دو روزه سه شنبه عالی هستی

به پختگی که برسی می‌فهمی خیلی جاها نباید جواب بدهی و نباید به هر دلیلی وارد نبرد با آدم‌ها شوی.به پختگی که برسی می‌فهمی ضرورتی ندارد با دیگران بابت رفتارها و نظراتشان بجنگی و سعی کنی دیدگاه آنان را تغییر بدهی.به پختگی که برسی می‌فهمی باید آرام باشی و رها؛ چون توضیحات اضافه و تلاش‌های بیهوده، فقط وقت و انرژی تو را تلف می‌کنند.به پختگی که برسی در مقابل قضاوت‌ها و حرف‌ها خم به ابرو نمی‌آوریفقط لبخند می‌زنی و به راهت ادامه می‌دهی و کار خودت را می‌کنی

خودتو ببند به دارو تقویتی و ابمیوه و سوپ ، بوخور اب جوش و استراحت ...خیلی خیلی بهترمیشی ...بعدهم دوت ...

بدن دردو چیکار کنم خواهر

من باید جیغ بزنم این گلو مگه میذاره طاقت داره😭🤣ولی حتما این کارارو میکنم

میخوام بگم بابام قرص جوشان بخره بلکه کار سِرُم بکنه

نترس دو روزه سه شنبه عالی هستی

انشاالله😭🤣

بدن دردو چیکار کنم خواهر من باید جیغ بزنم این گلو مگه میذاره طاقت داره😭🤣ولی حتما این کارارو میکنم ...

ن اتفاقا برو حتما سرم بزن ی امپول ب.کمپلکس و یه ویتامین دی هم بگو بزنه داخلش ...

یه فلاسک ابجوش درست کن راه برو و بخور ...روزی هفت هشت بارهم اب نمک قرقره کن و دماغ و پشت حلقت هم بااب نمک بشو و دماغت را تخلیه کن و صورتت هم با شامپو بشور خیلی بهترمیشی ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
ن اتفاقا برو حتما سرم بزن ی امپول ب.کمپلکس و یه ویتامین دی هم بگو بزنه داخلش ... یه فلاسک ابجوش درس ...

منه بدبخت رفتم سرم زدم اینجوری مریضی گرفتم اصلا ی چیز عجیب غریب🥺🤣😭