2777
2789
عنوان

بیاین از بی پولی بگیم🥲

559 بازدید | 37 پست

سلام خانوما 

وای تا حالا دلم نخواسته بود اینقدر از بی پولی ناله کنم سه روزه حسابم صفره صفر شده هیچ ،از حساب خواهرم که انتقالش دست منه150امروز دادم دیج کالا 

چند روز پیش ابروهای مامانمو میکرو کردیم اصلا انتظار نداشتم بشه1300 اونو پرداخت کردم یکم اینور اونور ،الان تا عید کلا پولی نیست دستمو بگیره😅درسته شوهرم نمیزاره بی پول بمونم اما تو یک هفته دو تومن ازش گرفتم اما خرج خونه مغازه و ...خرت و پرت شد خیلی خجالت میکشم 

الان فقط چشم انتظار سهام عدالت و عیدی های شوهرم،پدرشوهرم و برادرشوهرم هستم که قراره بدن و حقوقم که اخر ماه 

من عادت ندارم اینهمه بی پول بمونم جدی دارم افسرده میشم دعا کنید زودتر سهام عدالت رو واریز کنن🤣

۳۰درصد کمتره امسال 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا حرامه از بی پولی بگی پس بگو

اتفاقا من اینقدر پولدارم نمیدونم چجوری خرجش کنم خیلی پول دارم خیلی.🤣😐

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

😂😂

آقایون درخواست دوستی ندین، مگر بحث مرگ و زندگی باشه که اونم رد میدم 🤭من همون کاکتوسیم🌵ک تو شهر بادکنکا🎈دلش بغل میخواد.دارای کارت اهدای عضو 🙂🌱🤍    تا اینجا اومدی یه صلوات مهمونم کن🥲

من بی پول از توام 

از دندون درد دارم میمیرم پول ندارم برم درستش کنم

لباسم حتی یه جفت جورابم نخریدم پول ندارم🥴

هنرجوی طراحی لباس💜عاشق،کتاب،موسیقی،ورزش،فیلم و دورهمی🫂❤خیابان بهار،کوچه خرداد،پلاک۹🌱💚‌ ﮼ٺو قشنگ ٺرین قسمٺ سࢪنوشتمے🤍🫀.'️ میشه یه صلوات برای آرامشم بفرستی🥺💖؟