2777
2789
عنوان

ازرحرص منفجر میشم بیاین راهنمایی

198 بازدید | 23 پست

دو روز پیش عروسی میرفتیم

از آرایشگاه خودم وقت ارایش گرفتم گفتم در حد معمولی میخوام ۵۰۰ توافق کردیم 

این وسط خواهرشوهرم گفت دختر دوستم اموزش میبینه بیا بریم پیشش خیلی کم میگیره رفتم حالا خیلی ناشیانه ارایش کرد بماند پیام داده یه تومن میخواد 

با خواهرشوهرمم رو دربایسی دارم موندم چی بگم 

اخه ارایش ۲۰۰ تومنی بود من چطور یه تومن بدم 

بقران از حرصم سکته میکنم

خدایا شکرت🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید قبلش به توافق میرسیدین 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بگو عزیزم میکاپی که برام کرد مبتدی بود اگه میکاپ حرفه ای میخواستم میرفتم آرایشگاه، خودت گفتی داره آموزش میبینه، من برای این میکاپ بیشتر از ۲۰۰ ۳۰۰ نمیتونم بدم.

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد

وااای منم یسری این بلا سرم اومد  مثلا فامیل بود چندبرابر بقیه ازم گرف قبلش هرچی گفتم بگو چقد میشع نگف اخر اون کارو کرد منم دادم  اما همیشع با خودم میگم راضی نیستم چندیرابرشو پس بدع. هیچوق پیش اینجور ادما نرید

مگه قیمت در ابتدا طی نکرده بودین؟

نه 

گفت اموزش میبینه خیلی کم‌میخواد 

حالا جاریم واسه موهاش و ارایشش ۷۰۰ داده بود چه خوب شده بود 

حالا من موهامم دست نزد بیشرف

خدایا شکرت🖤
بگو عزیزم میکاپی که برام کرد مبتدی بود اگه میکاپ حرفه ای میخواستم میرفتم آرایشگاه، خودت گفتی داره آم ...

دقیقا اینو میگم 

اخه مژه هام میوفتاد 

خط چشم چپکی وای😐😐😐😐

خدایا شکرت🖤
نه  گفت اموزش میبینه خیلی کم‌میخواد  حالا جاریم واسه موهاش و ارایشش ۷۰۰ داده بود چه خوب ...

شمام تعارف بذار کنار به نظرم . پیام بده من میکاپ وی آی پی خودم نوبت گرفتم حدود ۵۰۰ و بخاطر اینکه شما گفتین کمتر میگیره اومدم پیش ایشون . میخواستم یه تومان بدم که میرفتم پیش همون دوست خودم. ضمن آنکه اصلا کارشون حرفه‌ی ای و در این حد قیمت نیست . 

وااای منم یسری این بلا سرم اومد  مثلا فامیل بود چندبرابر بقیه ازم گرف قبلش هرچی گفتم بگو چقد می ...

ولی من نمیدم 

اخه جاریم با ۷۰۰ ارایش حرفه ای با شنیون داده بود 

من یه تومن بدم واسه ارایش ابتدایی صورت 

خدایا شکرت🖤
اشتباه کردم عجب غلطی کردم

خجالت وتعارف بذار کنار با ارایشگره رک صحبت کن بگو ی تومن نمی ارزید 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

2790
2778
2791
2779
2792